Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0160
  • Stadion: ktośki Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2948
Fc Kotan KS Wyry 06
Normal Tactiek nono
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Fuchtner kopt de bal weg. Daar is Morela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Rytel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:1

6e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Rytel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:2

8e minuut.
Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Noe is nu in balbezit. Vahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov geeft de bal voor. Echaverri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Noe geeft een hoge lob. Górkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov draait met de bal, schiet en ... Echaverri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Vahidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahidov geeft de bal voor. Wyrzucki probeert de bal met de borst te controleren. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fuchtner kopt de bal weg. Daar is D´costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D´costa probeert naar een medespeler te passen. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Gruszczak de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri passt de bal met de wreef. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:4

16e minuut.
D´costa geeft een lange en hoge pass. Echaverri rent richting de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bəxtiyarov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wyrzucki kopt de bal weg. D´costa geeft de bal voor. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Rytel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:5

23e minuut.
Noe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:6

24e minuut.
Wyrzucki rent richting de bal. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:7

27e minuut.
Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner rent richting de bal. Fuchtner passt de bal in één keer door. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noe met een snelle inworp. Górkiewicz rent richting de bal. Bəxtiyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass. Rytel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
D´costa is nu in balbezit. D´costa passt de bal met de wreef. Echaverri rent richting de bal. Noe is nu in balbezit. Noe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kwaśniewski geeft een lange en hoge pass. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Echaverri is nu in balbezit. Echaverri schiet op doel. Rytel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:8

34e minuut.
Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec geeft een hoge lob. Giza probeert de bal met de borst te controleren. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ... Rytel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Moskal probeert naar een medespeler te passen. Trałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśniewski onderschept slim de pass. Trałka is nu in balbezit. Trałka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Morela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner geeft een lange en hoge pass. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:9

42e minuut.
D´costa is nu in balbezit. D´costa passt de bal in één keer door. Echaverri probeert de bal met de borst te controleren. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:10

43e minuut.
Gruszczak passt de bal in één keer door. Bierzyński rent richting de bal. Bəxtiyarov onderschept slim de pass. Bəxtiyarov geeft een hoge lob. Echaverri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotan 80%, KS Wyry 06 20%.
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:10

49e minuut.
D´costa passt de bal met de wreef. Bierzyński heeft problemen om de bal te vangen. Vahidov geeft een hoge lob. Echaverri springt en kopt de bal. Rytel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
D´costa speelt de bal door. Bəxtiyarov kan de bal niet met de borst controleren. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Echaverri heeft problemen om de bal te vangen. Echaverri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:11

52e minuut.
Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gruszczak heeft problemen om de bal te vangen. D´costa is nu in balbezit. D´costa passt de bal zonder na te denken. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Noe speelt de bal door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal met de wreef. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:12

56e minuut.
Bəxtiyarov is nu in balbezit. Echaverri is nu in balbezit. Bəxtiyarov rent richting de bal. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sochacki heeft problemen om de bal te vangen. Fuchtner is nu in balbezit. Fuchtner passt de bal zonder na te denken. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:13

58e minuut.
Echaverri onderschept slim de pass. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:14

59e minuut.
Vahidov probeert de bal met de borst te controleren. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rytel trapt de bal weg. Zawiejski probeert de bal met de borst te controleren. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Rytel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rytel trapt de bal weg. Gruszczak kopt de bal weg. Fuchtner probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bəxtiyarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Vahidov rent richting de bal. Echaverri rent richting de bal. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:15

70e minuut.
D´costa probeert naar een medespeler te passen. Fuchtner heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morela. Fuchtner raakt geblesseerd tijdens het duel. Fuchtner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:16

79e minuut.
Vahidov kopt de bal weg. Daar is Giza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:17

84e minuut.
Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. D´costa met een sublieme pass. Fuchtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchtner geeft een hoge lob. Echaverri springt en kopt de bal. Rytel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Radziwon passt de bal met de wreef. Echaverri rent richting de bal. Bəxtiyarov rent richting de bal. Bəxtiyarov schiet op doel. Rytel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zawiejski kan de bal niet met de borst controleren. Fuchtner speelt de bal door. Bəxtiyarov kan de bal niet met de borst controleren. Echaverri rent richting de bal. Echaverri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bəxtiyarov rent richting de bal. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noe passt de bal zonder na te denken. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:18

90e minuut.
Bəxtiyarov met een sublieme pass. Vahidov is nu in balbezit. Vahidov passt de bal met de wreef. Echaverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kotan 77%, KS Wyry 06 23%.
Fc Kotan - KS Wyry 06 0:18