Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0160
  • Stadion: Portman Road
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10738
Ipswich Town Amator Morena
deffff Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp is nu in balbezit. Gołomp geeft een hoge lob. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. Sopata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konopka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopka geeft een lange en hoge pass. Seta is nu in balbezit. Zambrecki onderschept slim de pass. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gosiewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palikot komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Konopka rent richting de bal. Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. Gołomp geeft een hoge lob. Naramowicki springt en kopt de bal. Wcisło controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipswich Town 44%, Amator Morena 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ipswich Town - Amator Morena 0:0

48e minuut.
Dyoniziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Çimdik geeft een lange en hoge pass. Zambrecki is nu in balbezit. Zambrecki haalt uit met een fantastische trap. Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zambrecki is nu in balbezit. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich Town - Amator Morena 1:0

59e minuut.
Kubíček draait met de bal, schiet en ... Daar is Reks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Ziel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich Town - Amator Morena 2:0

65e minuut.
Cassia speelt de bal door. Wolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolnik geeft een hoge lob. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trzaskowski rent richting de bal. Zambrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubíček rent richting de bal. Kubíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ipswich Town - Amator Morena 3:0

75e minuut.
Zambrecki is nu in balbezit. Trzaskowski rent richting de bal. Trzaskowski geeft een hoge lob. Daar is Kubíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubíček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wolnik geeft de bal voor. Scyzoryk rent richting de bal. Zambrecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrecki draait met de bal, schiet en ... Trzaskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dyoniziak met een sublieme pass. Klungelig pakt Konopka de bal. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ipswich Town 24%, Amator Morena 76%.
Ipswich Town - Amator Morena 3:0