Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RokitaKSG Górnicy
ksg Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Rio Branco probeert naar een medespeler te passen. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Konkol rent richting de bal. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz met een sublieme pass. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco haalt uit met een fantastische trap. Gościniak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft een hoge lob. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco draait met de bal, schiet en ... Gościniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 1:0

16e minuut.
Durbel rent richting de bal. Figliuolo onderschept slim de pass. Figliuolo geeft een hoge lob. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Serangeli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Naumiuk de bal. Berisso met een sublieme pass. Daar is Dłużewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap. Gościniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Daar is Niemancewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konkol is nu in balbezit. Niemancewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz geeft een hoge lob. Rio Branco maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Figliuolo verovert de bal door een tackle van achteren. Niemancewicz met een sublieme pass. Berisso speelt de bal door. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski probeert naar een medespeler te passen. Rio Branco is nu in balbezit. Rio Branco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 2:0

28e minuut.
Figliuolo probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz rent richting de bal. Niemancewicz geeft de bal voor. Dłużewski krijgt zijn hoofd ertegen. Gościniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 3:0

29e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Sitarski probeert naar een medespeler te passen. Ingemarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Szamotulski probeert de bal met de borst te controleren. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski passt de bal met de wreef. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Berisso probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz geeft de bal voor. Dłużewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jachtunowicz de bal. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 4:0

41e minuut.
Ingemarsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durbel met de inworp. Modliński kan de bal niet met de borst controleren. Modliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Berisso is nu in balbezit. Berisso passt de bal met de wreef. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 5:0

45e minuut.
Dłużewski is nu in balbezit. Kula rent richting de bal. Kula passt de bal zonder na te denken. Rio Branco rent richting de bal. Rio Branco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 29%, Górnicy 71%.
RokitaKSG - Górnicy 5:0

51e minuut.
Figliuolo kopt de bal weg. Czępiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Berisso schiet op doel. Gościniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Rio Branco passt de bal in één keer door. Berisso met een sublieme pass. Daar is Jachtunowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gościniak met een harde bal richting middenveld. Daar is Berisso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berisso met een sublieme pass. Rio Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rio Branco geeft een lange en hoge pass. Gościniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruia komt het veld opgelopen. Radziejowski komt het veld opgelopen. Stavrakas komt het veld opgelopen. Świętek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kula passt de bal in één keer door. Radziejowski rent richting de bal. Radziejowski passt de bal in één keer door. Stavrakas is nu in balbezit. Stavrakas schiet op doel. Gościniak bokst de bal weg.

63e minuut.
Naumiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski geeft de bal voor. Stavrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavrakas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sitarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangeli geeft een lange en hoge pass. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski schiet op doel. Gościniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski passt de bal met de wreef. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap. Gościniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Radziejowski passt de bal met de wreef. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara geeft de bal voor. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Stavrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz is nu in balbezit. Stavrakas met een sublieme pass. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Niemancewicz geeft een hoge lob. Dłużewski kopt de bal weg. Czępiński heeft problemen om de bal te vangen. Stavrakas is nu in balbezit. Stavrakas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jachtunowicz geeft de bal voor. Figliuolo geeft een lange en hoge pass. Stavrakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski geeft een lange en hoge pass. Dłużewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - Górnicy 6:0

87e minuut.
Modliński met een sublieme pass. Kuliński is nu in balbezit. Kuliński passt de bal met de wreef. Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 24%, Górnicy 76%.
RokitaKSG - Górnicy 6:0