Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: BonoU2 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35917
BonoU2 Lupii Negri Galsa
meci virusi Tactiek ppd12eo1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
75.5 gemiddelde waardering 76.7
incredible Schieten formidable
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


14e minuut.
Daar is Granese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granese geeft een hoge lob. Radu rent richting de bal. Radu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Corporente is nu in balbezit. Sulowski is nu in balbezit. Nourredine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nourredine krijgt een gele kaart. Sulowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lukačić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kudrick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mesaroş speelt de bal door. Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro passt de bal zonder na te denken. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Saridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Matolcsy passt de bal zonder na te denken. Minne onderschept slim de pass. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... Saridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 1:0

28e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş met een sublieme pass. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Palev probeert naar een medespeler te passen. Granese speelt de bal door. Radu rent richting de bal. Radu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 49%, Lupii Negri Galsa 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 1:1

47e minuut.
Matolcsy passt de bal met de wreef. Minne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lukačić geeft een hoge lob. Pires Rodrigues probeert de bal met de borst te controleren. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kudrick niet meer kan verder spelen. Muradyan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mesaroş met een sublieme pass. Daar is Hoydonckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Jallow is nu in balbezit. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Saridis bokst de bal weg.

57e minuut.
Száva passt de bal in één keer door. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş speelt de bal door. Jallow rent richting de bal. Jallow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arent verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesaroş neemt de hoekschop. Jallow springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros passt de bal in één keer door. Jallow rent richting de bal. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Saridis bokst de bal weg. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow draait met de bal, schiet en ... Saridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 2:1

69e minuut.
Arent geeft een lange en hoge pass. Inworp. Canto e Castro met de inworp. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Saridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft de bal voor. Deriva is nu in balbezit. Matolcsy onderschept slim de pass. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 3:1

71e minuut.
Radu passt de bal in één keer door. Lukačić met een sublieme pass. Granese rent richting de bal. Granese haalt uit met een fantastische trap. Muradyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 3:2

80e minuut.
Radu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drulić komt het veld opgelopen. Popescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Canto e Castro met een sublieme pass. Reszeli Soós rent richting de bal. Reszeli Soós geeft de bal voor. Jallow rent richting de bal. Jallow schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Corporente passt de bal in één keer door. Radu is nu in balbezit. Száva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Radu kan niet meer verder spelen. Timms komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 45%, Lupii Negri Galsa 55%.
BonoU2 - Lupii Negri Galsa 3:2