Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: F.C. Rapid Bucureti
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 49825
F.C. Rapid Bucuresti Magnifica Steaua
532 l1mir Tactiek 532ES-532mid
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
76.1 gemiddelde waardering 80
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Mansouri kopt de bal weg. Vladu rent richting de bal. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick schiet op doel. Vaz Fernandes bokst de bal weg.

19e minuut.
Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Gallego met een sublieme pass. Klungelig pakt Cañamero de bal. Cañamero geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Mascio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cañamero met een sublieme pass. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Ursachi krijgt zijn hoofd ertegen. Mascio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - Magnifica Steaua 0:1

45e minuut.
Vladu onderschept slim de pass. Vladu passt de bal zonder na te denken. Daar is Górnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnikowski schiet op doel. Vaz Fernandes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rapid Bucuresti - Magnifica Steaua 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 66%, Magnifica Steaua 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rapid Bucuresti - Magnifica Steaua 1:1

46e minuut.
Păltânea met een sublieme pass. Budiarto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caxaría. Caxaría krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gallego met een sublieme pass. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ursachi de bal. Ursachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Torres kopt de bal weg. Punho de Ferro met een sublieme pass. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Mascio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Budiarto rent richting de bal. Budiarto passt de bal met de wreef. Górnikowski geeft een lange en hoge pass. Gallego onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Caxaría kopt de bal weg. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu geeft de bal voor. Garlick is nu in balbezit. Garlick draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chodkiewicz passt de bal in één keer door. Zhuangzhuang rent richting de bal. Zhuangzhuang geeft de bal voor. Ursachi rent richting de bal. Ursachi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Păltânea onderschept slim de pass. Păltânea speelt de bal door. Luque speelt de bal door. Garlick is nu in balbezit. Garlick schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Garlick bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnikowski is nu in balbezit. Freebairn bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlick verovert de bal door een tackle van achteren. Garlick haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Dermul onderschept slim de pass. Dermul geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budiarto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladu geeft een hoge lob. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 55%, Magnifica Steaua 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rapid Bucuresti - Magnifica Steaua 1:1