Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: FC Minune Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 58251
FC Minune BonoU2
Bobo 2 Tactiek meci virusi
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 7
77.5 gemiddelde waardering 76.1
outstanding Schieten incredible
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen magical


3e minuut.
Jallow rent richting de bal. Kuzera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jallow raakt geblesseerd tijdens het duel. Canto e Castro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mesaroş de bal. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. Rybnik bokst de bal weg.

3e minuut.
Brezovac geeft de bal voor. Nourredine kopt de bal weg. Sgouros rent richting de bal. Sgouros geeft een hoge lob. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Nourredine verovert de bal door een tackle van achteren. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Reszeli Soós geeft een lange en hoge pass. Kuzera rent richting de bal. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Jallow draait met de bal, schiet en ... Rybnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - BonoU2 0:1

34e minuut.
Sgouros rent richting de bal. Sgouros passt de bal zonder na te denken. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. Rybnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - BonoU2 0:2

41e minuut.
Ološtiak onderschept slim de pass. Ološtiak passt de bal zonder na te denken. Lorenzi is nu in balbezit. Lorenzi haalt uit met een fantastische trap. Kudrick werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - BonoU2 1:2

45e minuut.
Nourredine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mesaroş probeert de bal met de borst te controleren. Mesaroş passt de bal zonder na te denken. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jallow rent richting de bal. Jallow haalt uit met een fantastische trap. Rybnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 58%, BonoU2 42%.
FC Minune - BonoU2 1:2

59e minuut.
Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal in één keer door. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Kudrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Wilczyński controleert de bal met de borst. Wilczyński geeft de bal voor. Lorenzi is nu in balbezit. Kielar rent richting de bal. Kielar draait met de bal, schiet en ... Kudrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Száva rent richting de bal. Száva passt de bal met de wreef. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. Rybnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - BonoU2 1:3

75e minuut.
Inworp. Popescu komt het veld opgelopen. Drulić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kuzera geeft de bal voor. Kielar kopt de bal weg. Nourredine rent richting de bal. Lorenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzi draait met de bal, schiet en ... Kudrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski haalt uit met een fantastische trap. Kudrick bokst de bal weg.

81e minuut.
Šofranac passt de bal in één keer door. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński geeft een hoge lob. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Rybnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - BonoU2 1:4

82e minuut.
Kielar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pires Rodrigues. Kielar raakt geblesseerd tijdens het duel. Šofranac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lorenzi rent richting de bal. Brycht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brycht is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lorenzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 42%, BonoU2 58%.
FC Minune - BonoU2 1:4