Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horsemen of the Apocalypse FC CIOCANARII
5-3-2 Tactiek dstr212
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
70.4 gemiddelde waardering 68
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


23e minuut.
Diryavka is nu in balbezit. Sampallo speelt de bal door. Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Deijkers is nu in balbezit. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Nhật Bảo Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Syväniemi met een snelle inworp. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner passt de bal in één keer door. Syväniemi is nu in balbezit. Syväniemi geeft een lange en hoge pass. Nhật Bảo Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Moreno met de inworp. Sulea geeft een lange en hoge pass. Šimetić kopt de bal weg. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 44%, FC CIOCANARII 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsemen of the Apocalypse - FC CIOCANARII 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Chevereşan de bal. Virgem probeert naar een medespeler te passen. Zarza controleert de bal met de borst. Deijkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deijkers draait met de bal, schiet en ... Nhật Bảo Long bokst de bal weg.

52e minuut.
Moreno met een snelle inworp. Syväniemi is nu in balbezit. Gombrowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gombrowicz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Chevereşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musati rent richting de bal. Fernandes begaat een overtreding. Fernandes krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulea met een sublieme pass. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes geeft een lange en hoge pass. Šimetić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horsemen of the Apocalypse 49%, FC CIOCANARII 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horsemen of the Apocalypse - FC CIOCANARII 0:0