Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: BonoU2 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32493
BonoU2 roxana.reddog
meci virusi 2 Tactiek 53w2
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 42.6
uitmuntend Schieten goed
uitmuntend Passen matig
formidabel Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Sgouros passt de bal met de wreef. Jallow rent richting de bal. Popescu rent richting de bal. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Floruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 1:0

10e minuut.
Száva kopt de bal weg. Klungelig pakt Canto e Castro de bal. Canto e Castro met een sublieme pass. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Sgouros met de inworp. Mesaroş speelt de bal door. Canto e Castro heeft problemen om de bal te vangen. Canto e Castro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nieva is nu in balbezit. Jallow verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan begaat een overtreding. Jallow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Canto e Castro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Floruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 2:0

15e minuut.
Canto e Castro passt de bal in één keer door. Daar is Jallow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieva. Nieva krijgt een gele kaart. Jallow raakt geblesseerd tijdens het duel. Sgouros wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Sgouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen. Floruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hunal verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş geeft de bal voor. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. Floruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 3:0

33e minuut.
Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş probeert naar een medespeler te passen. Jallow is nu in balbezit. Jallow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 4:0

34e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. Kántor rent richting de bal. Kántor passt de bal zonder na te denken. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hunal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sgouros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş geeft een hoge lob. Jallow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 5:0

38e minuut.
Baltă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flokas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muradyan trapt de bal weg. Hunal is nu in balbezit. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Jallow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 6:0

42e minuut.
Sgouros speelt de bal door. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft een hoge lob. Jallow krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popescu rent richting de bal. Prăscan onderschept slim de pass. Jallow rent richting de bal. Jallow schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 39%, roxana.reddog 61%.
BonoU2 - roxana.reddog 6:0

46e minuut.
Drulić komt het veld opgelopen. Pajić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Özerdinç verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdinç passt de bal zonder na te denken. Hunal verovert de bal door een tackle van achteren. Drulić is nu in balbezit. Drulić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 7:0

54e minuut.
Canto e Castro rent richting de bal. Canto e Castro passt de bal met de wreef. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel. Floruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hunal heeft problemen om de bal te vangen. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... Nieva probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drulić zal de hoekschop nemen. Pajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 8:0

61e minuut.
Prăscan neemt vlug de vrije trap. Pires Rodrigues kopt de bal weg. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel. Floruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 9:0

63e minuut.
Drulić is nu in balbezit. Drulić geeft een lange en hoge pass. Popescu rent richting de bal. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Floruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 10:0

84e minuut.
Hunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drulić verovert de bal door een tackle van achteren. Drulić probeert naar een medespeler te passen. Sgouros geeft de bal voor. Pajić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 11:0

84e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Palhinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu onderschept slim de pass. Popescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Drulić is nu in balbezit. Sgouros rent richting de bal. Drulić met een sublieme pass. Canto e Castro geeft een hoge lob. Popescu krijgt zijn hoofd ertegen. Floruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nieva de bal. Pajić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BonoU2 - roxana.reddog 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BonoU2 29%, roxana.reddog 71%.
BonoU2 - roxana.reddog 12:0