Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Regie
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51152
Sportul Studentesc Genialii
300 Tactiek nhh
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 66.6
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


8e minuut.
Bologna onderschept slim de pass. Drozdov onderschept slim de pass. Drozdov met een sublieme pass. Verheijen rent richting de bal. Verheijen geeft de bal voor. Isella bokst de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Genialii 1:0

9e minuut.
Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters geeft de bal voor. Bologna kopt de bal weg. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Isella bokst de bal weg.

15e minuut.
Waters speelt de bal door. Fibich probeert naar een medespeler te passen. Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bologna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Genialii 2:0

19e minuut.
Waters probeert naar een medespeler te passen. Bologna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drozdov. Bologna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bologna kan niet meer verder spelen. Atanasiu komt het veld opgelopen. Fibich komt bij de bal en schiet. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Schönewolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönewolf speelt de bal door. Cañete speelt de bal door. Evangelista rent richting de bal. Evangelista schiet op doel. Tomajko bokst de bal weg.

23e minuut.
Evangelista geeft een hoge lob. Karaperas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mai Trần ... Strafschop! Mai Trần krijgt een gele kaart. Karaperas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evangelista neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karaperas speelt de bal door. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Genialii 2:1

27e minuut.
Troch rent richting de bal. Troch geeft een hoge lob. Karaperas kopt de bal weg. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. Tomajko bokst de bal weg.

29e minuut.
Schönewolf met een sublieme pass. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas passt de bal in één keer door. Evangelista rent richting de bal. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Karaperas rent richting de bal. Karaperas passt de bal met de wreef. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel. Tomajko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Evangelista rent richting de bal. Məhəmmədov geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nuţiu stond buitenspel. Schönewolf maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karaperas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 48%, Genialii 52%.
Sportul Studentesc - Genialii 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mai Trần met de inworp. Waters is nu in balbezit. Waters geeft een hoge lob. Atanasiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Genialii 3:1

55e minuut.
Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento rent richting de bal. Dovidavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Karaperas verovert de bal door een tackle van achteren. Karaperas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Enginsu met een sublieme pass. Cañete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karaperas de bal. Karaperas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Enginsu onderschept slim de pass. Inworp. Waters met een snelle inworp. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Isella bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Cañete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schönewolf probeert naar een medespeler te passen. Karaperas rent richting de bal. Karaperas schiet op doel. Tomajko bokst de bal weg.

66e minuut.
Schönewolf probeert de bal aan de voet te houden. Mai Trần met een sublieme pass. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters geeft de bal voor. Gradić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Petracchi neemt vlug de vrije trap. Fibich kopt de bal weg. Gradić met een sublieme pass. Waters rent richting de bal. Waters geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Karaperas passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Daar is Evangelista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Enginsu geeft een lange en hoge pass. Daar is Evangelista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaperas rent richting de bal. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. Tomajko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 34%, Genialii 66%.
Sportul Studentesc - Genialii 3:1