Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers Viitorul Barlad
KO3 Tactiek Cucu 1.0
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 9
59.8 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
good Verdedigen formidable


1e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Rayman onderschept slim de pass. Rayman passt de bal in één keer door. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone draait met de bal, schiet en ... Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwast onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Favstov zal de hoekschop nemen. Brancaleone springt en kopt de bal. Daar is Prudhomme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Escobar passt de bal zonder na te denken. Connell probeert naar een medespeler te passen. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ... Bilot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Viitorul Barlad 1:0

10e minuut.
Accettola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki passt de bal met de wreef. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bilot trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Connell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft de bal voor. Bilot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bailescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nović kopt de bal weg. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Riibak probeert de bal aan de voet te houden. Bilot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zidane met een sublieme pass. Cvetanović is nu in balbezit. Cvetanović geeft de bal voor. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bailescu rent richting de bal. Bailescu geeft de bal voor. Nović kopt de bal weg. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kwast onderschept slim de pass. Favstov onderschept slim de pass. Favstov geeft een lange en hoge pass. Ruiz Sánchez springt en kopt de bal. Saccardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Prudhomme is nu in balbezit. Prudhomme geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Chipende heeft problemen om de bal te vangen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal zonder na te denken. Nović is nu in balbezit. Nović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Connell met een sublieme pass. Riibak bereikt de bal nog maar net als eerste. Riibak geeft een hoge lob. Goga controleert de bal met de borst. Goga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 52%, Viitorul Barlad 48%.
Rahova Rangers - Viitorul Barlad 1:0

60e minuut.
Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki geeft een hoge lob. Ruiz Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Chipende controleert de bal met de borst. Goga is nu in balbezit. Goga speelt de bal door. Nović is nu in balbezit. Nović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Kwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Prudhomme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. Brancaleone legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Saccardi bokst de bal weg.

76e minuut.
Connell bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Connell met een snelle inworp. Escobar geeft een lange en hoge pass. Nović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Zidane geeft een hoge lob. Favstov kopt de bal weg. Tucki geeft de bal voor. Accettola kopt de bal weg. Chipende geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende geeft de bal voor. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rahova Rangers - Viitorul Barlad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 52%, Viitorul Barlad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahova Rangers - Viitorul Barlad 1:1