Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: CLUJ ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30838
..U..CLUJ Suporterul 1.0
433 retur Tactiek att 1
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 53.7
formidable Schieten solid
excellent Passen good
outstanding Verdedigen very good


9e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Pekez is nu in balbezit. Met opzet legt Rantakangas zijn tegenspeler op de grond. Rantakangas krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nanu met een harde bal richting middenveld. Yakut kopt de bal weg. Canache is nu in balbezit. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano draait met de bal, schiet en ... Iftodi bokst de bal weg.

12e minuut.
Mesa speelt de bal door. Liévano rent richting de bal. Cristache legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Liévano raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Liévano neemt zijn aanloop. Iftodi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - Suporterul 1.0 1:0

25e minuut.
Motta passt de bal met de wreef. Mesa rent richting de bal. Mesa speelt de bal door. Liévano is nu in balbezit. Liévano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Plop geeft een lange en hoge pass. Pekez kopt de bal weg. Kosov heeft problemen om de bal te vangen. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro draait met de bal, schiet en ... Nanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Scânteianu is nu in balbezit. Scânteianu passt de bal in één keer door. Moţoc probeert naar een medespeler te passen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro schiet op doel. De bal raakt de paal. Nanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekez haalt uit met een fantastische trap. Nanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 48%, Suporterul 1.0 52%.
..U..CLUJ - Suporterul 1.0 1:0

56e minuut.
Rantakangas geeft een lange en hoge pass. Iftodi speelt de bal door. Canache kopt de bal weg. Liévano rent richting de bal. Liévano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - Suporterul 1.0 2:0

73e minuut.
Mesa met een sublieme pass. Birkmann is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mesa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
..U..CLUJ - Suporterul 1.0 3:0

75e minuut.
Kosov onderschept slim de pass. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massongo. Massongo krijgt een gele kaart. Yakut kopt de bal weg. Klungelig pakt Liévano de bal. Bajorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajorski krijgt een gele kaart. Liévano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Liévano kan niet meer verder spelen. Zubreczki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Cristache onderschept slim de pass. Cristache geeft de bal voor. Alighiero heeft problemen om de bal te vangen. Pekez is nu in balbezit. Pekez schiet op doel. Nanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..U..CLUJ 47%, Suporterul 1.0 53%.
..U..CLUJ - Suporterul 1.0 3:0