Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers UNIVERSITATEA CRAIOVA
KO3 Tactiek FORZA5.1
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 68.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
very good Verdedigen incredible


1e minuut.
Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski geeft een hoge lob. Kwast kopt de bal weg. Tęsiorowski controleert de bal met de borst. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ... Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu speelt de bal door. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel. Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Prudhomme is nu in balbezit. Tęsiorowski onderschept slim de pass. Ruciński is nu in balbezit. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Connell rent richting de bal. Jónás onderschept slim de pass. Jónás geeft een lange en hoge pass. Tęsiorowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:1

21e minuut.
Wdowiak onderschept slim de pass. Jónás geeft een hoge lob. Daar is Accettola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jónás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jónás geeft de bal voor. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:2

42e minuut.
Tęsiorowski is nu in balbezit. Prudhomme is nu in balbezit. Tęsiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ... Saccardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 70%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 30%.
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:3

50e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Erdős zijn tegenspeler op de grond. Erdős krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamza verovert de bal door een tackle van achteren. Hamza geeft de bal voor. Escobar kopt de bal weg. Nović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Nović is nu in balbezit. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Świętochowski passt de bal zonder na te denken. Tęsiorowski rent richting de bal. Tęsiorowski schiet op doel. Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Kwast geeft de bal voor. Goga rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Connell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goga krijgt zijn hoofd ertegen. Fijarczyk bokst de bal weg.

62e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński passt de bal met de wreef. Rognato is nu in balbezit. Rognato geeft een hoge lob. Ruciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Erdős geeft een lange en hoge pass. Dumitrescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escobar met een sublieme pass. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Fijarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nović is nu in balbezit. Nović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:3

84e minuut.
Dumitrescu met een sublieme pass. Tęsiorowski rent richting de bal. Prudhomme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prudhomme krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Escobar geeft de bal voor. Goga kopt de bal weg. Daar is Maarits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nović is nu in balbezit. Nović haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2:3

90e minuut.
Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős onderschept slim de pass. Erdős probeert naar een medespeler te passen. Tęsiorowski is nu in balbezit. Tęsiorowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tęsiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tęsiorowski schiet op doel. Saccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 63%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 37%.
Rahova Rangers - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2:3