Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Genialii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30426
Genialii S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
nhh Tactiek SUT
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 69.8
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Cañete met een sublieme pass. Karaperas is nu in balbezit. Latynowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Latynowicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gajos is nu in balbezit. Gajos passt de bal met de wreef. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

10e minuut.
Gherghelej rent richting de bal. Gherghelej geeft een lange en hoge pass. Schabe probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Enginsu geeft de bal voor. Gherghelej kopt de bal weg. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo geeft een hoge lob. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Isella bokst de bal weg.

19e minuut.
Schabe speelt de bal door. Selezeanu is nu in balbezit. Petracchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petracchi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Evangelista kopt de bal weg. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas draait met de bal, schiet en ... Čepela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gajos geeft een hoge lob. Selezeanu rent richting de bal. Petracchi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petracchi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Selezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turacı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

33e minuut.
Selezeanu is nu in balbezit. Gajos probeert naar een medespeler te passen. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

37e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal zonder na te denken. Gajos probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Isella bokst de bal weg.

41e minuut.
Cañete met een snelle inworp. Schönewolf is nu in balbezit. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Navarro krijgt een gele kaart. Schönewolf raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Schönewolf kan niet meer verder spelen. Fisher komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Schabe speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troch. Selezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gajos wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 60%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 40%.
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

49e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Evangelista probeert de bal met de borst te controleren. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:3

50e minuut.
Turacı kopt de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Enginsu begaat een overtreding. Enginsu krijgt een gele kaart. Selezeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Navarro komt bij de bal en schiet. Isella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Gajos rent richting de bal. Gajos passt de bal in één keer door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Isella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:4

59e minuut.
Cienfuejo rent richting de bal. Drozdov rent richting de bal. Cienfuejo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cienfuejo krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Gajos met een sublieme pass. Turacı rent richting de bal. Schabe met een sublieme pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:5

62e minuut.
Turacı met een sublieme pass. Drozdov rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu schiet op doel. Isella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:6

64e minuut.
Turacı onderschept slim de pass. Turacı passt de bal in één keer door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:7

68e minuut.
Gajos passt de bal in één keer door. Selezeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enginsu. Selezeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Selezeanu kan niet meer verder spelen. Salach komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gajos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gajos geeft een hoge lob. Salach kopt de bal weg. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:8

81e minuut.
Schabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Schabe met een sublieme pass. Gajos probeert naar een medespeler te passen. Salach rent richting de bal. Salach geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Enginsu geeft de bal voor. Cienfuejo kopt de bal weg. Troch rent richting de bal. Salach verovert de bal door een tackle van achteren. Salach schiet op doel. Isella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 65%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 35%.
Genialii - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:8