Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Colosseum Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 24340
M.D.C ..U..CLUJ
Flood Tactiek 433 retur
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
64.7 gemiddelde waardering 64.7
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Gróf geeft een lange en hoge pass. Kononowicz kopt de bal weg. Gavaldà bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark rent richting de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ... Nanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kononowicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavaldà zal de hoekschop nemen. Kononowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gróf de bal. Gróf geeft een hoge lob. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nanu trapt de bal weg van het doel. Liévano kopt de bal weg. Canache rent richting de bal. Canache geeft de bal voor. Birkmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Birkmann is nu in balbezit. Szostek begaat een overtreding. Birkmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mesa met een snel genomen vrije trap. Birkmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Birkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Birkmann passt de bal zonder na te denken. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M.D.C - ..U..CLUJ 0:1

17e minuut.
Radonjić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mai Hùng komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Rantakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakangas geeft een lange en hoge pass. Szostek is nu in balbezit. Birkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Birkmann schiet op doel. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Masoliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoliver met een sublieme pass. Gróf geeft de bal voor. Kononowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.D.C - ..U..CLUJ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.D.C 43%, ..U..CLUJ 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.D.C - ..U..CLUJ 1:1

47e minuut.
Masoliver passt de bal in één keer door. Gróf is nu in balbezit. Gróf geeft een lange en hoge pass. Kononowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Nanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zubreczki met een sublieme pass. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesa speelt de bal door. Birkmann rent richting de bal. Birkmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mesa passt de bal zonder na te denken. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache passt de bal met de wreef. Mesa is nu in balbezit. Mesa geeft een hoge lob. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Nordmark probeert naar een medespeler te passen. Alighiero verovert de bal door een tackle van achteren. Masoliver rent richting de bal. Masoliver haalt uit met een fantastische trap. Nanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.D.C - ..U..CLUJ 2:1

66e minuut.
Gróf is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mdledle met een snelle inworp. Gróf geeft de bal voor. Nordmark kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Mdledle met de inworp. Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf geeft de bal voor. Kononowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Nanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Birkmann is nu in balbezit. Birkmann speelt de bal door. Liévano is nu in balbezit. Liévano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Navia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mesa zal de hoekschop nemen. Liévano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Navia heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Alighiero verovert de bal door een tackle van achteren. Alighiero geeft een lange en hoge pass. Liévano is nu in balbezit. Liévano draait met de bal, schiet en ... Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M.D.C - ..U..CLUJ 2:2

89e minuut.
Juřínek kopt de bal weg. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mdledle begaat een overtreding. Mdledle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.D.C 44%, ..U..CLUJ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M.D.C - ..U..CLUJ 2:2