Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 Titanii Mioritici
att 1 Tactiek logistic
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 71.4
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Novakov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hernández de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hernández zal de hoekschop nemen. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Enginar verovert de bal door een tackle van achteren. Eftimescu onderschept slim de pass. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Milaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyziak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 1:0

13e minuut.
Plop onderschept slim de pass. Plop geeft de bal voor. Perugini probeert de bal met de borst te controleren. Pekez rent richting de bal. Pekez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Santacruz is nu in balbezit. Cristache bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz draait met de bal, schiet en ... Pytlarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 1:1

33e minuut.
Hernández is nu in balbezit. Hernández speelt de bal door. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov geeft een lange en hoge pass. Santacruz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Novakov geeft een lange en hoge pass. Santacruz rent richting de bal. Santacruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 1:2

45e minuut.
Hernández geeft een hoge lob. Santacruz rent richting de bal. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz onderschept slim de pass. Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 58%, Titanii Mioritici 42%.
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 1:2

49e minuut.
Bilici onderschept slim de pass. Bilici probeert naar een medespeler te passen. Kokoška is nu in balbezit. Kokoška geeft de bal voor. Santacruz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ştefănuţ komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pekez geeft een lange en hoge pass. Pyziak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Spirin ... Strafschop! Pyziak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pyziak kan niet meer verder spelen. Chamorro komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Milaković neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 2:2

71e minuut.
Chamorro onderschept slim de pass. Bonavia is nu in balbezit. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Plop met een sublieme pass. Mureşan speelt de bal door. Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilici verovert de bal door een tackle van achteren. Bilici schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Chamorro de bal. Bonavia met een sublieme pass. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández geeft een hoge lob. Santacruz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 2:3

90e minuut.
Mureşan geeft een hoge lob. Pekez kopt de bal weg. Bonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamorro onderschept slim de pass. Chamorro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 53%, Titanii Mioritici 47%.
Suporterul 1.0 - Titanii Mioritici 2:3