Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ripensia CF Rahova Rangers
Rip01 Tactiek KO3
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
61.8 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


5e minuut.
Escobar speelt de bal door. Bailescu speelt de bal door. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Rahova Rangers 0:1

9e minuut.
Prudhomme geeft een hoge lob. Goga kopt de bal weg. Spiota heeft problemen om de bal te vangen. Nović is nu in balbezit. Nović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bailescu rent richting de bal. Pineda Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Romero met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Butacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ripensia CF - Rahova Rangers 1:1

21e minuut.
Butacu rent richting de bal. Butacu passt de bal met de wreef. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev draait met de bal, schiet en ... Saccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ripensia CF - Rahova Rangers 2:1

27e minuut.
Erdős speelt de bal door. Podgórniak is nu in balbezit. Podgórniak geeft een hoge lob. Butacu is nu in balbezit. Butacu draait met de bal, schiet en ... Saccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Bailescu speelt de bal door. Nović is nu in balbezit. Spiota schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spiota krijgt een gele kaart. Nović raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobar wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bailescu geeft een hoge lob. Nović kopt de bal weg. Klungelig pakt Candelato de bal. Goga is nu in balbezit. Goga haalt uit met een fantastische trap. Socaciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 47%, Rahova Rangers 53%.
Ripensia CF - Rahova Rangers 2:1

50e minuut.
Candelato bereikt de bal nog maar net als eerste. Candelato geeft een lange en hoge pass. Prudhomme is nu in balbezit. Butacu verovert de bal door een tackle van achteren. Butacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Candelato rent richting de bal. Candelato geeft de bal voor. Butacu kopt de bal weg. Abrashev is nu in balbezit. Abrashev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Podgórniak onderschept slim de pass. Podgórniak passt de bal zonder na te denken. Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero geeft de bal voor. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pineda Romero neemt de hoekschop. Butacu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bailescu geeft een hoge lob. Goga kopt de bal weg. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Holgersson kan de bal niet met de borst controleren. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holgersson. Holgersson krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Goga is nu in balbezit. Candelato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Escobar komt bij de bal en schiet. Socaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pipo probeert naar een medespeler te passen. Candelato probeert de bal met de borst te controleren. Ilg met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Butacu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rizaris geeft de bal voor. Inworp. Connell met een snelle inworp. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Spiota verovert de bal door een tackle van achteren. Spiota geeft een lange en hoge pass. Holgersson rent richting de bal. Abrashev onderschept slim de pass. Abrashev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Pipo met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Butacu passt de bal in één keer door. Nović is nu in balbezit. Nović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ripensia CF 47%, Rahova Rangers 53%.
Ripensia CF - Rahova Rangers 2:1