Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rahova Rangers Sportul Studentesc
KO3 Tactiek 300
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 71.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
very good Verdedigen incredible


11e minuut.
Prudhomme geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mai Trần zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fibich probeert de bal met de borst te controleren. Fibich geeft een lange en hoge pass. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gradić passt de bal zonder na te denken. Fibich rent richting de bal. Fibich passt de bal met de wreef. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fibich geeft een lange en hoge pass. Erdős probeert de bal met de borst te controleren. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 0:1

24e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Bailescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailescu geeft een lange en hoge pass. Goga springt en kopt de bal. Tomajko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:1

26e minuut.
Dovidavičius geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nuţiu de bal onder controle te krijgen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel. Saccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Bailescu kopt de bal weg. Connell heeft problemen om de bal te vangen. Mai Trần geeft een hoge lob. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Məhəmmədov heeft problemen om de bal te vangen. Məhəmmədov speelt de bal door. Waters rent richting de bal. Waters geeft de bal voor. Nuţiu springt en kopt de bal. Saccardi bokst de bal weg.

31e minuut.
Mai Trần probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần maakt een afschuwelijke overtreding. Mai Trần krijgt een gele kaart.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stewart komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fibich is nu in balbezit. Fibich geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Erdős de bal onder controle te krijgen. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 58%, Sportul Studentesc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:1

54e minuut.
Gradić passt de bal zonder na te denken. Accettola is nu in balbezit. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:2

58e minuut.
Dovidavičius geeft een hoge lob. Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradić passt de bal zonder na te denken. Stewart rent richting de bal. Stewart schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:3

62e minuut.
Waters is nu in balbezit. Waters passt de bal met de wreef. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Saccardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:4

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saccardi trapt de bal weg van het doel. Fibich geeft een lange en hoge pass. Nuţiu kopt de bal weg. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 1:5

69e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Stewart is nu in balbezit. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þráinnsson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Erdős rent richting de bal. Erdős geeft een hoge lob. Inworp. Þráinnsson met de inworp. Waters geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stewart rent richting de bal. Stewart draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Bailescu passt de bal met de wreef. Goga is nu in balbezit. Verheijen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goga raakt geblesseerd tijdens het duel. Nović komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 2:5

85e minuut.
Məhəmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhəmmədov geeft een hoge lob. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 2:6

86e minuut.
Connell probeert naar een medespeler te passen. Bailescu rent richting de bal. Bailescu passt de bal zonder na te denken. Nović is nu in balbezit. Nović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bailescu onderschept slim de pass. Dovidavičius onderschept slim de pass. Dovidavičius passt de bal zonder na te denken. Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rahova Rangers 57%, Sportul Studentesc 43%.
Rahova Rangers - Sportul Studentesc 2:6