Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Genialii Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27114
Genialii Rahova Rangers
nhh Tactiek KO3
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.9 gemiddelde waardering 58.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Karaperas kopt de bal weg. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartoszewski. Wetzel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wetzel kan niet meer verder spelen. Alves komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Goga kopt de bal weg. Schönewolf rent richting de bal. Schönewolf passt de bal met de wreef. Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarmiento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Evangelista kopt de bal weg. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdős onderschept slim de pass. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ... Saccardi bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Escobar de bal. Bartoszewski geeft de bal voor. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento schiet op doel. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Rahova Rangers 1:0

15e minuut.
Nović passt de bal zonder na te denken. Daar is Accettola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accettola passt de bal zonder na te denken. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alves is nu in balbezit. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal met de wreef. Goga is nu in balbezit. Goga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Bailescu de bal. Bailescu geeft de bal voor. Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drozdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Drozdov passt de bal zonder na te denken. Alves geeft de bal voor. Bartoszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bailescu speelt de bal door. Nović probeert naar een medespeler te passen. Goga is nu in balbezit. Goga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cañete is nu in balbezit. Cañete geeft een hoge lob. Daar is Holgersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evangelista rent richting de bal. Evangelista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartoszewski neemt de hoekschop. Erdős kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Erdős kopt de bal weg. Schönewolf rent richting de bal. Schönewolf passt de bal met de wreef. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Nović is nu in balbezit. Rackiewitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rackiewitz krijgt een gele kaart. Nović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Saccardi geeft de bal voor. Nović kopt de bal weg. Drozdov heeft problemen om de bal te vangen. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cañete probeert naar een medespeler te passen. Sarmiento is nu in balbezit. Accettola rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Saccardi met een harde bal richting middenveld. Bailescu kopt de bal weg. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 46%, Rahova Rangers 54%.
Genialii - Rahova Rangers 1:0

47e minuut.
Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Connell is nu in balbezit. Karaperas onderschept slim de pass. Karaperas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Drozdov rent richting de bal. Drozdov geeft de bal voor. Cañete geeft een hoge lob. Karaperas is nu in balbezit. Karaperas schiet op doel. Saccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rackiewitz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bailescu met de inworp. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar geeft de bal voor. Isella bokst de bal weg. Goga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genialii - Rahova Rangers 1:1

55e minuut.
Daar is Goga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Alves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Isella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Schönewolf kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves probeert naar een medespeler te passen. Goga rent richting de bal. Goga haalt uit met een fantastische trap. Isella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Schönewolf de bal. Goga rent richting de bal. Goga probeert naar een medespeler te passen. Nović rent richting de bal. Nović schiet op doel. Isella bokst de bal weg. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Goga rent richting de bal. Goga schiet op doel. Isella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Rahova Rangers 1:2

69e minuut.
Troch onderschept slim de pass. Troch geeft een lange en hoge pass. Karaperas kopt de bal weg. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rackiewitz is nu in balbezit. Rackiewitz geeft een lange en hoge pass. Sarmiento kopt de bal weg. Evangelista bereikt de bal nog maar net als eerste. Evangelista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Isella met een sublieme pass. Sarmiento kopt de bal weg. Klungelig pakt Holgersson de bal. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Holgersson geeft een hoge lob. Goga is nu in balbezit. Drozdov onderschept slim de pass. Drozdov geeft een lange en hoge pass. Sarmiento kan de bal niet met de borst controleren. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Troch kopt de bal weg. Cañete speelt de bal door. Karaperas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaperas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genialii - Rahova Rangers 2:2

79e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een lange en hoge pass. Nović kopt de bal weg. Goga rent richting de bal. Goga draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Holgersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersson geeft een hoge lob. Nović kopt de bal weg. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Schönewolf geeft een lange en hoge pass. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Evangelista is nu in balbezit. Evangelista haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Rahova Rangers 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 50%, Rahova Rangers 50%.
Genialii - Rahova Rangers 3:2