Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 Rahova Rangers
SUT Tactiek KO3
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
74.2 gemiddelde waardering 59.5
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Kwast geeft de bal voor. Nović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Navarro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 1:0

8e minuut.
Cienfuejo speelt de bal door. Gajos heeft problemen om de bal te vangen. Gajos probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Goite met een sublieme pass. Schabe rent richting de bal. Schabe passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Schabe met een snelle inworp. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo begaat een overtreding. Leguízamo krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Wetzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Accettola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prejevalischi kopt de bal weg. Leguízamo met een sublieme pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Nović is nu in balbezit. Nović passt de bal zonder na te denken. Latynowicz is nu in balbezit. Goga onderschept slim de pass. Goga haalt uit met een fantastische trap. Čepela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nović is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cienfuejo speelt de bal door. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gajos is nu in balbezit. Gajos geeft een lange en hoge pass. Selezeanu kopt de bal weg. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Cienfuejo probeert de bal met de borst te controleren. Nović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nović passt de bal met de wreef. Goga bereikt de bal nog maar net als eerste. Goga haalt uit met een fantastische trap. Čepela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Selezeanu passt de bal in één keer door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft de bal voor. Escobar geeft de bal voor. Nović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Latynowicz geeft een hoge lob. Turacı controleert de bal met de borst. Turacı met een sublieme pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Nović kopt de bal weg. Cienfuejo speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajos met de inworp. Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo geeft de bal voor. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 36%, Rahova Rangers 64%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 1:0

47e minuut.
Schabe onderschept slim de pass. Schabe geeft de bal voor. Turacı kopt de bal weg. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Saccardi bokst de bal weg.

52e minuut.
Leguízamo geeft een hoge lob. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Selezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Turacı legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 2:0

57e minuut.
Daar is Prudhomme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı rent richting de bal. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 3:0

58e minuut.
Latynowicz is nu in balbezit. Latynowicz geeft een hoge lob. Kwast is nu in balbezit. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Navarro geeft een lange en hoge pass. Selezeanu kopt de bal weg. Leguízamo is nu in balbezit. Turacı rent richting de bal. Turacı schiet op doel. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Schabe heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel begaat een overtreding. Schabe raakt geblesseerd tijdens het duel. Cienfuejo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turacı krijgt zijn hoofd ertegen. Saccardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Latynowicz onderschept slim de pass. Latynowicz passt de bal in één keer door. Schabe is nu in balbezit. Schabe geeft een hoge lob. Turacı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 4:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajos met de inworp. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo geeft een hoge lob. Selezeanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel. Saccardi bokst de bal weg. Selezeanu rent richting de bal. Saccardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 5:0

68e minuut.
Leguízamo met een sublieme pass. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saccardi met een harde bal richting middenveld. Nović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienfuejo. Cienfuejo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo passt de bal zonder na te denken. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel. Saccardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 6:0

76e minuut.
Latynowicz met een sublieme pass. Prejevalischi is nu in balbezit. Prejevalischi geeft een hoge lob. Turacı kan de bal niet met de borst controleren. Turacı haalt uit met een fantastische trap. Saccardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Schabe speelt de bal door. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudhomme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prudhomme krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Selezeanu geeft een hoge lob. Erdős rent richting de bal. Turacı onderschept slim de pass. Gajos geeft een hoge lob. Turacı springt en kopt de bal. Saccardi bokst de bal weg. Selezeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 7:0

84e minuut.
Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prudhomme. Turacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cienfuejo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saccardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 22%, Rahova Rangers 78%.
S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 - Rahova Rangers 7:0