Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni Steaua lu Manole
sezon nou pres Tactiek ctd_e_e_sus
63% Balbezit 37%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 35.3
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Frăţilă rent richting de bal. Frăţilă geeft de bal voor. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 1:0

5e minuut.
Paroháč met een sublieme pass. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal met de wreef. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Paroháč rent richting de bal. Paroháč passt de bal zonder na te denken. Pintilei rent richting de bal. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Caloghiru is nu in balbezit. Pintilei rent richting de bal. Pintilei speelt de bal door. Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru is nu in balbezit. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei passt de bal in één keer door. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

38e minuut.
Hải Khôi geeft een hoge lob. Pomper kopt de bal weg. Paroháč rent richting de bal. Paroháč geeft een hoge lob. Pintilei springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč onderschept slim de pass. Paroháč met een sublieme pass. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 39%, Steaua lu Manole 61%.
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 1:0

46e minuut.
Tilincă komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bastos speelt de bal door. Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir rent richting de bal. Paroháč verovert de bal door een tackle van achteren. Paroháč draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Caloghiru passt de bal met de wreef. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč onderschept slim de pass. Paroháč geeft een lange en hoge pass. Pintilei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Debesa trapt de bal weg van het doel. Caloghiru kopt de bal weg. Pintilei rent richting de bal. Pintilei schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 2:0

73e minuut.
Caloghiru heeft problemen om de bal te vangen. Caloghiru passt de bal met de wreef. Pomper speelt de bal door. Paroháč is nu in balbezit. Paroháč draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

78e minuut.
Stefańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Stefańczyk met een sublieme pass. Dalyan met een sublieme pass. Paroháč rent richting de bal. Paroháč haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 3:0

87e minuut.
Bastos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lhermine komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Caloghiru rent richting de bal. Caloghiru passt de bal in één keer door. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 4:0

90e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculñir is nu in balbezit. Paroháč verovert de bal door een tackle van achteren. Caloghiru geeft een hoge lob. Pintilei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 40%, Steaua lu Manole 60%.
Avantul Suseni - Steaua lu Manole 5:0