Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 33992
DANFC A.C.Oltenia
cfa mirror Tactiek 5D.2
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
67.7 gemiddelde waardering 53.9
outstanding Schieten very good
formidable Passen good
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Keser speelt de bal door. Osoro rent richting de bal. Osoro geeft een hoge lob. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Reiziger rent richting de bal. Nitti rent richting de bal. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lebedev geeft de bal voor. Buia is nu in balbezit. Buia probeert naar een medespeler te passen. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 1:0

15e minuut.
Lebedev geeft de bal voor. Buia rent richting de bal. Buia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reiziger de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 2:0

27e minuut.
Koryzna geeft de bal voor. Keser probeert de bal met de borst te controleren. Chiacu rent richting de bal. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal in één keer door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Cavagnari springt en kopt de bal. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kürner heeft problemen om de bal te vangen. Herrera speelt de bal door. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 3:0

36e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 4:0

39e minuut.
Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia probeert naar een medespeler te passen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 5:0

41e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti met een sublieme pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. Pałkus rent richting de bal. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 6:0

44e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 7:0

45e minuut.
Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 40%, A.C.Oltenia 60%.
DANFC - A.C.Oltenia 7:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus passt de bal zonder na te denken. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 8:0

50e minuut.
Šunjić heeft problemen om de bal te vangen. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Olaza de bal. Olaza geeft de bal voor. Cavagnari rent richting de bal. Daar is Cavagnari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - A.C.Oltenia 9:0

59e minuut.
Nadaský is nu in balbezit. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia passt de bal met de wreef. Reiziger geeft de bal voor. Cavagnari springt en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Keser met een sublieme pass. Buia is nu in balbezit. Buia met een sublieme pass. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koryzna stond buitenspel. De Graef komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villegas stond buitenspel. Skyrianoglou komt het veld opgelopen. Mateescu komt het veld opgelopen. Kałuża komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kürner geeft een hoge lob. Osoro geeft de bal voor. Skyrianoglou kopt de bal weg. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 35%, A.C.Oltenia 65%.
DANFC - A.C.Oltenia 9:0