Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7004
A.C.Oltenia DANFC
5D.2 Tactiek cfa mirror
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
56.6 gemiddelde waardering 73.3
excellent Schieten incredible
good Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser geeft een hoge lob. Reiziger kopt de bal weg. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Osoro geeft de bal voor. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pătru zijn tegenspeler op de grond. Pătru krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Keser de bal. Keser geeft de bal voor. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Cavagnari springt en kopt de bal. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Nitti met een snelle inworp. Reiziger rent richting de bal. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiziger rent richting de bal. Reiziger geeft een lange en hoge pass. Pătru rent richting de bal. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger speelt de bal door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel. Zdun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 1:0

18e minuut.
Osoro passt de bal zonder na te denken. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een hoge lob. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Šunjić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - DANFC 1:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osoro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Pałkus met een sublieme pass. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 1:2

30e minuut.
Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna passt de bal met de wreef. Pătru rent richting de bal. Pătru geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - DANFC 2:2

31e minuut.
Olaza geeft de bal voor. Buia is nu in balbezit. Buia speelt de bal door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een hoge lob. Reiziger rent richting de bal. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 2:3

36e minuut.
Klungelig pakt Buia de bal. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Koryzna is nu in balbezit. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj met een sublieme pass. Cavagnari rent richting de bal. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 2:4

42e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Angioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Angioli geeft de bal voor. Osoro geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 68%, DANFC 32%.
A.C.Oltenia - DANFC 2:4

46e minuut.
Rosiewicz komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller met een sublieme pass. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 3:4

51e minuut.
Olaza geeft een lange en hoge pass. Buia rent richting de bal. Buia met een sublieme pass. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - DANFC 3:5

53e minuut.
Šunjić speelt de bal door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een hoge lob. Rosiewicz springt en kopt de bal. Zdun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Buia kopt de bal weg. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera begaat een overtreding. Herrera krijgt een gele kaart. Cavagnari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cavagnari kan niet meer verder spelen. Skyrianoglou komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia speelt de bal door. Reiziger rent richting de bal. Reiziger schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nadaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti onderschept slim de pass. Nitti met een sublieme pass. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osoro. Koryzna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villegas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiacu springt en kopt de bal. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Koryzna met de inworp. Radmüller met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Pałkus speelt de bal door. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 50%, DANFC 50%.
A.C.Oltenia - DANFC 3:5