Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club FC Full Speed
AfterHyb Tactiek full speed dr
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
67 gemiddelde waardering 68.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen brilliant


4e minuut.
Silion passt de bal in één keer door. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín passt de bal met de wreef. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Özenir geeft de bal voor. Vinčić kopt de bal weg. Daar is Nhật Bảo Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Vinčić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Acero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - FC Full Speed 1:0

25e minuut.
Moya Martín met een sublieme pass. Silion is nu in balbezit. Silion geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - FC Full Speed 1:1

27e minuut.
Gawdat geeft de bal voor. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín passt de bal in één keer door. Negrão is nu in balbezit. Negrão draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - FC Full Speed 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 46%, FC Full Speed 54%.
Elite Sport Club - FC Full Speed 1:2

49e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín passt de bal met de wreef. Negrão is nu in balbezit. Negrão haalt uit met een fantastische trap. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - FC Full Speed 1:3

52e minuut.
Chiacu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grigoropoulos komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Borrallo speelt de bal door. Vinčić rent richting de bal. Vinčić passt de bal met de wreef. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Acero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kamel speelt de bal door. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín met een sublieme pass. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. De Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Magdziej de bal. Shehatah Abu Kaif tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magdziej raakt geblesseerd tijdens het duel. Cemerikić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shehatah Abu Kaif is nu in balbezit. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Acero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - FC Full Speed 2:3

71e minuut.
Negrão schiet op doel. Závodi probeert de bal aan de voet te houden. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Grigoropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoropoulos geeft de bal voor. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão draait met de bal, schiet en ... De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - FC Full Speed 2:4

85e minuut.
Cemerikić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vinčić de bal. Vinčić met een sublieme pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 50%, FC Full Speed 50%.
Elite Sport Club - FC Full Speed 2:4