Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed Elite Sport Club
full speed dr Tactiek AfterHyb
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
70.7 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi geeft een hoge lob. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Dec is nu in balbezit. Tokdemir begaat een overtreding. Dec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Elite Sport Club 0:1

28e minuut.
Gawdat geeft de bal voor. Cook met een sublieme pass. Klungelig pakt Moya Martín de bal. Moya Martín geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vinčić kopt de bal weg. Cook met een sublieme pass. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - Elite Sport Club 1:1

35e minuut.
Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă met een sublieme pass. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Linimaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier passt de bal in één keer door. Silion probeert naar een medespeler te passen. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Linimaier kopt de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Rokkos begaat een overtreding. Rokkos krijgt een gele kaart. Obeadă raakt geblesseerd tijdens het duel. Cook zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obeadă springt en kopt de bal. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Elite Sport Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 45%, Elite Sport Club 55%.
FC Full Speed - Elite Sport Club 2:1

47e minuut.
Gawdat onderschept slim de pass. Gawdat geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Elite Sport Club 3:1

58e minuut.
Cemerikić controleert de bal met de borst. Cemerikić speelt de bal door. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Verdeţ controleert de bal met de borst. Obeadă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Závodi controleert de bal met de borst. Cook onderschept slim de pass. Cook geeft een hoge lob. Obeadă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Elite Sport Club 4:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buquerin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dec met een sublieme pass. Magdziej rent richting de bal. Tokdemir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tokdemir krijgt een gele kaart. Magdziej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magdziej legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Turabov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - Elite Sport Club 4:2

76e minuut.
Berntsen verovert de bal door een tackle van achteren. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín passt de bal met de wreef. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Buquerin rent richting de bal. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 25%, Elite Sport Club 75%.
FC Full Speed - Elite Sport Club 4:2