Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 33822
viitorul 21 UniversitateaCraiova
tare Tactiek Univ.1
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 62.7
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Caldenteny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biecke geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera speelt de bal door. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 0:1

8e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 0:2

11e minuut.
Salbert onderschept slim de pass. Tosun is nu in balbezit. Tosun speelt de bal door. Floarea is nu in balbezit. Floarea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot geeft een hoge lob. Victoor probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Victoor is nu in balbezit. Victoor geeft de bal voor. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke haalt uit met een fantastische trap. Fudayl bokst de bal weg. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Piwownik is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Piwownik krijgt zijn hoofd ertegen. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Jałyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jałyński met een sublieme pass. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa schiet op doel. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Skořepa de bal. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skořepa krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kondrot geeft een hoge lob. Jałyński kopt de bal weg. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa verovert de bal door een tackle van achteren. Skořepa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Salomon kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inhauser geeft de bal voor. Mândruleanu rent richting de bal. Salbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mândruleanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piwownik wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Victoor geeft een hoge lob. Caldenteny is nu in balbezit. Kondrot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caldenteny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caldenteny legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fudayl bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 54%, UniversitateaCraiova 46%.
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 0:2

50e minuut.
Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa met een sublieme pass. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 0:3

54e minuut.
Victoor passt de bal in één keer door. Caldenteny rent richting de bal. Gonda begaat een overtreding. Gonda krijgt een gele kaart. Caldenteny raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Biecke neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 1:3

63e minuut.
Victoor bereikt de bal nog maar net als eerste. Victoor passt de bal zonder na te denken. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Victoor neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Piwownik rent richting de bal. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert passt de bal zonder na te denken. Madureira geeft een lange en hoge pass. Caldenteny springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea haalt uit met een fantastische trap. Fudayl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 2:3

69e minuut.
Luxemburgo kopt de bal weg. Inhauser geeft een lange en hoge pass. Mândruleanu kopt de bal weg. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Luxemburgo geeft de bal voor. Gonda onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Victoor neemt de hoekschop. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl bokst de bal weg.

87e minuut.
Floarea kopt de bal weg. Caldenteny is nu in balbezit. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke onderschept slim de pass. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Inhauser met een sublieme pass. Aguilera geeft een hoge lob. Mândruleanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 38%, UniversitateaCraiova 62%.
viitorul 21 - UniversitateaCraiova 2:3