Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova viitorul 21
Univ.1 Tactiek tare
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 69.7
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Salomon geeft een lange en hoge pass. Inhauser geeft de bal voor. Piwownik kopt de bal weg. Daar is Mândruleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mândruleanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kettu passt de bal zonder na te denken. Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tosun met een sublieme pass. Caldenteny geeft een hoge lob. Krölin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krölin rent richting de bal. Biecke onderschept slim de pass. Biecke draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

34e minuut.
Kettu passt de bal in één keer door. Rapacz met een sublieme pass. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - viitorul 21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 54%, viitorul 21 46%.
UniversitateaCraiova - viitorul 21 0:1

46e minuut.
Salbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilera speelt de bal door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - viitorul 21 1:1

69e minuut.
Biecke kopt de bal weg. Rapacz rent richting de bal. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Biecke krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tosun verovert de bal door een tackle van achteren. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Krölin verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny schiet op doel. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Salbert met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kettu de bal onder controle te krijgen. Inhauser rent richting de bal. Inhauser geeft de bal voor. Mândruleanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Domenech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Eidery probeert naar een medespeler te passen. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke schiet op doel. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - viitorul 21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 51%, viitorul 21 49%.
UniversitateaCraiova - viitorul 21 1:2