Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31992
Recolta T. Vladimirescu Royal Phoenix
Creanta Tactiek 4121d2
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
73.6 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica heeft problemen om de bal te vangen. Kyselica speelt de bal door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica geeft een lange en hoge pass. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Năstaş rent richting de bal. Pakos begaat een overtreding. Năstaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marsiglioni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 1:0

8e minuut.
Antoci passt de bal met de wreef. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica geeft de bal voor. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 2:0

10e minuut.
Antoci geeft een lange en hoge pass. Pieczynga heeft problemen om de bal te vangen. Estéves is nu in balbezit. Estéves draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 2:1

11e minuut.
Enzian verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański rent richting de bal. Wultański speelt de bal door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Ruddock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Ruddock bokst de bal weg.

28e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Antoci passt de bal met de wreef. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 2:2

31e minuut.
Paraschiv kopt de bal weg. Mitkov is nu in balbezit. Mitkov geeft een lange en hoge pass. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański draait met de bal, schiet en ... Ruddock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 3:2

37e minuut.
Enzian verovert de bal door een tackle van achteren. Enzian passt de bal met de wreef. Paraschiv met een sublieme pass. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica haalt uit met een fantastische trap. Ruddock bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 44%, Royal Phoenix 56%.
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 3:2

46e minuut.
Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzian legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wultański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năstaş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ruddock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 4:2

48e minuut.
Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio geeft een hoge lob. Mirqasimov kopt de bal weg. da Ajuda geeft een hoge lob. Săndulescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Ajuda neemt de hoekschop. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Nesheim geeft een hoge lob. Wultański is nu in balbezit. Năstaş is nu in balbezit. Pakos verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 5:2

58e minuut.
Ruddock met een sublieme pass. Kyselica rent richting de bal. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Antoci controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kardasz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Jeanneau trapt de bal weg van het doel. Kyselica kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Ruddock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tłusty speelt de bal door. Mitkov is nu in balbezit. Urzică maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Urzică moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urzică schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Jeanneau geeft de bal voor. Săndulescu kopt de bal weg. Estéves rent richting de bal. Estéves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 5:3

86e minuut.
Tłusty rent richting de bal. Wultański rent richting de bal. Wultański met een sublieme pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Blondel probeert naar een medespeler te passen. Kardasz geeft een lange en hoge pass. Antoci kopt de bal weg. Daar is Estéves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 44%, Royal Phoenix 56%.
Recolta T. Vladimirescu - Royal Phoenix 5:3