Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Phoenix Recolta T. Vladimirescu
baraj Tactiek Creanta
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
66.8 gemiddelde waardering 62.8
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Urzică met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tłusty. Tłusty krijgt een gele kaart. Antoci raakt geblesseerd tijdens het duel. Dahlhoff zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Săndulescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wultański rent richting de bal. Wultański met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Risdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:1

6e minuut.
Kvist probeert naar een medespeler te passen. Săndulescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitkov. Mitkov krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim passt de bal zonder na te denken. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:2

16e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Wultański springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:3

18e minuut.
Mirqasimov passt de bal met de wreef. Săndulescu probeert de bal aan de voet te houden. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek geeft een lange en hoge pass. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci passt de bal in één keer door. Estéves rent richting de bal. Estéves schiet op doel. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dahlhoff met een sublieme pass. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft een lange en hoge pass. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal in één keer door. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 44%, Recolta T. Vladimirescu 56%.
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:3

49e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Mitkov met een sublieme pass. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Risdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:4

58e minuut.
Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estéves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kardasz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Urzică geeft de bal voor. Daar is Estéves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczynga is nu in balbezit. Estéves verovert de bal door een tackle van achteren. Estéves schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dahlhoff probeert naar een medespeler te passen. Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antoci krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Klungelig pakt Enzian de bal. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov met een sublieme pass. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:5

85e minuut.
Wultański is nu in balbezit. Daar is Wultański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wultański probeert naar een medespeler te passen. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:6

89e minuut.
Mitkov rent richting de bal. Mitkov passt de bal in één keer door. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Risdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Phoenix 49%, Recolta T. Vladimirescu 51%.
Royal Phoenix - Recolta T. Vladimirescu 0:7