Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46274
Red Lions FC F. C. Onesti
asdfggh Tactiek 3 ATT
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
70.6 gemiddelde waardering 67.7
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Jukica passt de bal in één keer door. Cacciavillano probeert naar een medespeler te passen. Iancu onderschept slim de pass. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bjørk is nu in balbezit. Bjørk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Zaborkin geeft de bal voor. Olivato is nu in balbezit. Yeditepe is nu in balbezit. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - F. C. Onesti 1:0

27e minuut.
Jukica speelt de bal door. Cacciavillano met een sublieme pass. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel. Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - F. C. Onesti 1:1

39e minuut.
Kopaniecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iovan komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Chyliński geeft een lange en hoge pass. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - F. C. Onesti 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 48%, F. C. Onesti 52%.
Red Lions FC - F. C. Onesti 2:1

46e minuut.
Kibarses komt het veld opgelopen. Jendrysiak komt het veld opgelopen. Pleśniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Črlenec kopt de bal weg. Cacciavillano speelt de bal door. Pleśniak probeert naar een medespeler te passen. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Cacciavillano speelt de bal door. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - F. C. Onesti 2:2

50e minuut.
Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grămadă. Grămadă krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Iovan met een sublieme pass. Chyliński geeft de bal voor. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - F. C. Onesti 3:2

53e minuut.
Pleśniak geeft een lange en hoge pass. Bjørk kopt de bal weg. Anteljević speelt de bal door. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Melaschenko kopt de bal weg. Zaborkin rent richting de bal. Črlenec onderschept slim de pass. Črlenec schiet op doel. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - F. C. Onesti 3:3

63e minuut.
Radosny passt de bal met de wreef. Anteljević rent richting de bal. Pleśniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleśniak krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pytlasiński speelt de bal door. Klungelig pakt Chyliński de bal. Chyliński geeft de bal voor. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kibarses rent richting de bal. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak passt de bal in één keer door. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević geeft de bal voor. Kibarses springt en kopt de bal. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pleśniak passt de bal in één keer door. Melaschenko is nu in balbezit. Črlenec rent richting de bal. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Chyliński is nu in balbezit. Grămadă onderschept slim de pass. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Črlenec rent richting de bal. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - F. C. Onesti 3:4

81e minuut.
Pytlasiński probeert de bal aan de voet te houden. Wnęczak rent richting de bal. Pytlasiński begaat een overtreding. Pytlasiński krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pleśniak speelt de bal door. Derungs probeert naar een medespeler te passen. Bjørk rent richting de bal. Bjørk schiet op doel. Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - F. C. Onesti 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 39%, F. C. Onesti 61%.
Red Lions FC - F. C. Onesti 3:5