Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20810
F. C. Onesti Red Lions FC
3 ATT Tactiek asdfggh
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 70.8
formidable Schieten outstanding
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Radosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborkin geeft een lange en hoge pass. Isling krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:1

11e minuut.
Črlenec is nu in balbezit. Melaschenko is nu in balbezit. Met opzet legt Zaborkin zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zaborkin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een lange en hoge pass. Olivato maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Jukica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świstak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olivato krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:2

19e minuut.
Isling onderschept slim de pass. Isling passt de bal met de wreef. Olivato rent richting de bal. Olivato draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:3

21e minuut.
Črlenec verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec passt de bal met de wreef. Iancu onderschept slim de pass. Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Grămadă rent richting de bal. Grămadă geeft de bal voor. Inworp. Bogunia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radosny geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Cacciavillano is nu in balbezit. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević geeft de bal voor. Isling springt en kopt de bal. Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:4

42e minuut.
Radosny passt de bal zonder na te denken. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević met een sublieme pass. Olivato rent richting de bal. Olivato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radosny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivato springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Črlenec is nu in balbezit. Kovriakovas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Črlenec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cacciavillano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Črlenec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 65%, Red Lions FC 35%.
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:4

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft de bal voor. Črlenec kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovriakovas de bal. Melaschenko rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Črlenec draait met de bal, schiet en ... Iancu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cacciavillano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Melaschenko springt en kopt de bal. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bjørk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogunia. Bjørk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kibarses komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęczak onderschept slim de pass. Wnęczak speelt de bal door. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyliński begaat een overtreding. Črlenec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cacciavillano met een snel genomen vrije trap. Daar is Iancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schiet op doel. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak geeft een hoge lob. Grămadă met een sublieme pass. Daar is Kibarses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 52%, Red Lions FC 48%.
F. C. Onesti - Red Lions FC 0:4