Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7794
A.C.Oltenia Avantul Suseni
5D.2 Tactiek sezon nou pres
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 69.6
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Dośpiał rent richting de bal. Šunjić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dośpiał is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dośpiał legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:1

5e minuut.
Butacu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herrera. Butacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butacu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dośpiał springt en kopt de bal. Sfeclă bokst de bal weg.

5e minuut.
Inworp. Toro met een snelle inworp. Herrera rent richting de bal. Dośpiał onderschept slim de pass. Dośpiał schiet op doel. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:2

9e minuut.
Toro probeert naar een medespeler te passen. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro is nu in balbezit. Toro geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Butacu is nu in balbezit. Bieczyński onderschept slim de pass. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:3

13e minuut.
Chiacu geeft een hoge lob. Haozhe onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koryzna neemt de hoekschop. Daar is Bursiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debesa bokst de bal weg.

20e minuut.
Butacu is nu in balbezit. Šunjić begaat een overtreding. Butacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butacu met een snel genomen vrije trap. Dośpiał krijgt zijn hoofd ertegen. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:4

23e minuut.
Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pitel de bal. Pitel met een sublieme pass. Toro rent richting de bal. Toro draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc begaat een overtreding. Toro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butacu met een snel genomen vrije trap. Šunjić probeert de bal met de borst te controleren. Pitel rent richting de bal. Pitel geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Butacu rent richting de bal. Butacu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bieczyński de bal onder controle te krijgen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:5

32e minuut.
Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pitel de bal. Pitel probeert naar een medespeler te passen. Toro is nu in balbezit. Toro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Butacu rent richting de bal. Dośpiał rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kürner ... Strafschop! Dośpiał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dośpiał neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Sfeclă bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Paroháč bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč passt de bal met de wreef. Pitel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitel geeft de bal voor. Dośpiał springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dorobanţ stond buitenspel. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 58%, Avantul Suseni 42%.
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:5

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pomper passt de bal in één keer door. Haozhe rent richting de bal. Haozhe geeft de bal voor. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. Debesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Caspers de bal onder controle te krijgen. Debesa met een sublieme pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Paroháč is nu in balbezit. Paroháč passt de bal zonder na te denken. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:6

86e minuut.
Pitel rent richting de bal. Pitel geeft de bal voor. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 40%, Avantul Suseni 60%.
A.C.Oltenia - Avantul Suseni 0:7