Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avantul Suseni A.C.Oltenia
antrenament Tactiek 5D.2
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 6
59.9 gemiddelde waardering 54.9
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Klungelig pakt Paroháč de bal. Paroháč geeft een hoge lob. Daar is Kürner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Paroháč rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paroháč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintilei geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal. Sfeclă bokst de bal weg.

10e minuut.
Bursiak is nu in balbezit. Caloghiru is nu in balbezit. Kürner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kürner naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Caloghiru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintilei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pomper kopt de bal weg. Dośpiał rent richting de bal. Dośpiał schiet op doel. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 1:0

13e minuut.
Paroháč verovert de bal door een tackle van achteren. Paroháč met een sublieme pass. Dośpiał is nu in balbezit. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pintilei geeft een lange en hoge pass. Cervatiuc rent richting de bal. Met opzet legt Pomper zijn tegenspeler op de grond. Pomper krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Pintilei passt de bal zonder na te denken. Pomper is nu in balbezit. Pomper geeft een lange en hoge pass. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Bieczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paroháč met een sublieme pass. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper speelt de bal door. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 2:0

36e minuut.
Inworp. Stefańczyk met een snelle inworp. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 3:0

41e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei passt de bal met de wreef. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 4:0

42e minuut.
Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru speelt de bal door. Pintilei rent richting de bal. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Sfeclă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 49%, A.C.Oltenia 51%.
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 4:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Stegaru komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen. Dressler komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Dressler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caspers komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Caloghiru speelt de bal door. Angioli is nu in balbezit. Dośpiał is nu in balbezit. Dośpiał draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 5:0

90e minuut.
Radmüller speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caspers. Caspers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avantul Suseni 68%, A.C.Oltenia 32%.
Avantul Suseni - A.C.Oltenia 5:0