Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39906
DANFC Steaua lu Manole
2+1 ATAC DR Tactiek ctd_e_e_sus
63% Balbezit 37%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 20.8
very good Schieten poor
formidable Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Mateescu passt de bal in één keer door. Čabrilo rent richting de bal. Kałuża rent richting de bal. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Buia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nitti de bal. Nitti speelt de bal door. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Buia rent richting de bal. Buia geeft een lange en hoge pass. Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 1:0

9e minuut.
Buscaglia passt de bal met de wreef. Cheşnoiu is nu in balbezit. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 2:0

10e minuut.
Lhermine met een sublieme pass. Skyrianoglou is nu in balbezit. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 3:0

12e minuut.
De Graef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti rent richting de bal. Nitti geeft een hoge lob. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 4:0

14e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Kałuża rent richting de bal. Čabrilo rent richting de bal. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mateescu met de inworp. Buia rent richting de bal. Buia geeft een hoge lob. Kałuża krijgt zijn hoofd ertegen. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 5:0

21e minuut.
Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjokutaj met een sublieme pass. Lhermine rent richting de bal. Čabrilo onderschept slim de pass. Čabrilo haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nitti neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 6:0

24e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 7:0

27e minuut.
Gjokutaj passt de bal in één keer door. Nitti met een sublieme pass. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 8:0

30e minuut.
Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Decebal de bal. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nitti speelt de bal door. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 9:0

32e minuut.
Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjokutaj rent richting de bal. Spânu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gjokutaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Gjokutaj met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Nitti speelt de bal door. De Graef met een sublieme pass. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nitti probeert de bal met de borst te controleren. Spânu rent richting de bal. Olaza probeert naar een medespeler te passen. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj geeft de bal voor. Čabrilo rent richting de bal. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 10:0

39e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg. Gjokutaj is nu in balbezit. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Skyrianoglou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 11:0

43e minuut.
Muntenuş speelt de bal door. Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj passt de bal met de wreef. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Buia met een snelle inworp. Gjokutaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjokutaj geeft de bal voor. Kałuża krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 12%, Steaua lu Manole 88%.
DANFC - Steaua lu Manole 11:0

48e minuut.
Buia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjokutaj geeft een hoge lob. Čabrilo is nu in balbezit. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 12:0

49e minuut.
Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou rent richting de bal. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Mateescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia speelt de bal door. Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Decebal kopt de bal weg. Nitti rent richting de bal. Nitti speelt de bal door. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Čabrilo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferestrău neemt vlug de vrije trap. Olaza geeft een lange en hoge pass. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 13:0

54e minuut.
Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia met een sublieme pass. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 14:0

56e minuut.
Gjokutaj passt de bal in één keer door. Nitti speelt de bal door. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De Graef kopt de bal weg. Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft een lange en hoge pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 15:0

63e minuut.
Gjokutaj probeert de bal aan de voet te houden. Gjokutaj geeft een hoge lob. Čabrilo kopt de bal weg. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 16:0

65e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu geeft een hoge lob. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 17:0

67e minuut.
Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Gjokutaj kopt de bal weg. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 18:0

70e minuut.
Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou passt de bal in één keer door. Gjokutaj is nu in balbezit. Gjokutaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Steaua lu Manole 19:0

71e minuut.
Pałkus komt het veld opgelopen. Kałuża verovert de bal door een tackle van achteren. Spânu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nitti. Nitti krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj speelt de bal door. Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia speelt de bal door. Klungelig pakt Kałuża de bal. Kałuża schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Čabrilo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ferestrău maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Pałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjokutaj speelt de bal door. Buia is nu in balbezit. Buia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Buia met een snelle inworp. Gjokutaj geeft de bal voor. Čabrilo is nu in balbezit. Čabrilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Čabrilo is nu in balbezit. Kałuża rent richting de bal. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Gjokutaj probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal zonder na te denken. Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čabrilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čabrilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 11%, Steaua lu Manole 89%.
DANFC - Steaua lu Manole 19:0