Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole DANFC
ctd_e_e_sus Tactiek celalalt dinte
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
37 gemiddelde waardering 67
average Schieten formidable
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Tütüncü is nu in balbezit. Saviano verovert de bal door een tackle van achteren. Poštić rent richting de bal. Poštić draait met de bal, schiet en ... Zdun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:0

4e minuut.
Mateescu passt de bal in één keer door. Gjokutaj speelt de bal door. Vavilov is nu in balbezit. Kałuża onderschept slim de pass. Kałuża draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vavilov geeft de bal voor. Daar is Kałuża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuża draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua lu Manole - DANFC 1:1

15e minuut.
Nitti is nu in balbezit. Nitti geeft de bal voor. Klungelig pakt Vavilov de bal. Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bohács passt de bal in één keer door. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. De Graef verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is De Graef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Graef geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bohács bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviano is nu in balbezit. Bohács begaat een overtreding. Bohács krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mateescu geeft een lange en hoge pass. Reiziger kopt de bal weg. Kałuża rent richting de bal. Kałuża draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:2

32e minuut.
Klungelig pakt Gjokutaj de bal. Gjokutaj passt de bal met de wreef. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti passt de bal in één keer door. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:3

38e minuut.
Bohács probeert naar een medespeler te passen. Neculñir rent richting de bal. Saviano onderschept slim de pass. Saviano geeft een lange en hoge pass. Reiziger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 64%, DANFC 36%.
Steaua lu Manole - DANFC 1:4

46e minuut.
Cavagnari komt het veld opgelopen. Pałkus komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hải Khôi speelt de bal door. De Graef rent richting de bal. De Graef geeft de bal voor. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou passt de bal met de wreef. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cavagnari de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Skyrianoglou geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Neculñir de bal onder controle te krijgen. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Kłopot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nitti zal de hoekschop nemen. Kałuża krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bohács stond buitenspel. Saviano neemt vlug de vrije trap. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:5

54e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser passt de bal in één keer door. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti geeft een hoge lob. Skyrianoglou springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:6

57e minuut.
Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal in één keer door. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Janák begaat een overtreding. Skyrianoglou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pałkus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:7

64e minuut.
Daar is Kałuża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skyrianoglou rent richting de bal. Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:8

70e minuut.
Vavilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari passt de bal met de wreef. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nitti neemt de hoekschop. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Saviano geeft de bal voor. Daar is Cavagnari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavagnari probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skyrianoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:9

77e minuut.
Dalyan speelt de bal door. Inworp. Mateescu met een snelle inworp. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dalyan rent richting de bal. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu passt de bal met de wreef. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:10

88e minuut.
Saviano geeft de bal voor. Nitti kopt de bal weg. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:11

90e minuut.
Dalyan passt de bal met de wreef. Neculñir rent richting de bal. Neculñir passt de bal zonder na te denken. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş bokst de bal weg. Cavagnari rent richting de bal. Cavagnari schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - DANFC 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 69%, DANFC 31%.
Steaua lu Manole - DANFC 1:12