Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova FC Full Speed
Univ.1 Tactiek full speed dr
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
61 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Rosada geeft een hoge lob. Buquerin kopt de bal weg. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu is nu in balbezit. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

11e minuut.
Kondrot geeft een hoge lob. Skořepa rent richting de bal. Shehatah Abu Kaif onderschept slim de pass. Shehatah Abu Kaif geeft een lange en hoge pass. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 0:1

15e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Rosada geeft een lange en hoge pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Moya Martín de bal. Moya Martín geeft de bal voor. Kondrot is nu in balbezit. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 0:3

24e minuut.
Nhật Bảo Long kopt de bal weg. Kamel is nu in balbezit. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 1:3

28e minuut.
Rosada rent richting de bal. Rosada passt de bal in één keer door. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín geeft de bal voor. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiriac. Mândruleanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Inhauser met een snel genomen vrije trap. Skořepa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kamel passt de bal zonder na te denken. Rosada probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft een hoge lob. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 66%, FC Full Speed 34%.
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 1:3

46e minuut.
Negrão komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Gawdat is nu in balbezit. Gawdat probeert naar een medespeler te passen. Chiriac is nu in balbezit. Chiriac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kamel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft de bal voor. Negrão springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 68%, FC Full Speed 32%.
UniversitateaCraiova - FC Full Speed 1:3