Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed UniversitateaCraiova
full speed dr Tactiek Univ.1
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Aguilera passt de bal in één keer door. Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser passt de bal in één keer door. Mândruleanu rent richting de bal. Mândruleanu schiet op doel. Turabov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal met de wreef. Linimaier rent richting de bal. Linimaier geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Linimaier passt de bal met de wreef. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Linimaier is nu in balbezit. Linimaier passt de bal in één keer door. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Birkedal passt de bal in één keer door. Linimaier is nu in balbezit. Linimaier passt de bal zonder na te denken. Moya Martín geeft de bal voor. Buquerin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Birkedal probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft de bal voor. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eidery bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - UniversitateaCraiova 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 37%, UniversitateaCraiova 63%.
FC Full Speed - UniversitateaCraiova 1:0

47e minuut.
Buquerin is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. Obeadă probeert de bal aan de voet te houden. Fudayl bokst de bal weg.

50e minuut.
Birkedal geeft een lange en hoge pass. Buquerin met een sublieme pass. Crişan met een sublieme pass. Skořepa heeft problemen om de bal te vangen. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Turabov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier onderschept slim de pass. Linimaier met een sublieme pass. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín draait met de bal, schiet en ... Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Krölin de bal. Moya Martín is nu in balbezit. Krölin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moya Martín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buquerin neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fudayl trapt de bal weg. Inhauser probeert de bal met de borst te controleren. Cook met een sublieme pass. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap. Fudayl bokst de bal weg.

73e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Krölin geeft de bal voor. Nhật Bảo Long is nu in balbezit. Skořepa verovert de bal door een tackle van achteren. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Turabov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Full Speed - UniversitateaCraiova 1:1

82e minuut.
Mândruleanu rent richting de bal. Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft de bal voor. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buquerin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - UniversitateaCraiova 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 31%, UniversitateaCraiova 69%.
FC Full Speed - UniversitateaCraiova 2:1