Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43439
viitorul 21 Elite Sport Club
tare Tactiek AfterHyb
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


16e minuut.
Luxemburgo verovert de bal door een tackle van achteren. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Borrallo geeft een lange en hoge pass. Serejo krijgt zijn hoofd ertegen. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Elite Sport Club 0:1

17e minuut.
Inworp. Vinčić met een snelle inworp. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo onderschept slim de pass. Serejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke passt de bal in één keer door. Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - Elite Sport Club 1:1

19e minuut.
Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luxemburgo. Luxemburgo krijgt een gele kaart. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Serejo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Özenir geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Magdziej stond buitenspel. Tosun maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Caldenteny heeft problemen om de bal te vangen. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Galleguillos probeert wanhopig de bal te grijpen. Závodi probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Elite Sport Club 2:1

24e minuut.
Vinčić geeft de bal voor. Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - Elite Sport Club 2:2

28e minuut.
Özenir geeft de bal voor. Serejo heeft problemen om de bal te vangen. Serejo probeert naar een medespeler te passen. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Elite Sport Club 2:3

30e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Victoor geeft de bal voor. Caldenteny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - Elite Sport Club 3:3

42e minuut.
Madureira speelt de bal door. Klungelig pakt Victoor de bal. Cemerikić speelt de bal door. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cemerikić rent richting de bal. Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Serejo rent richting de bal. Serejo schiet op doel. De los Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - Elite Sport Club 3:4

45e minuut.
Floarea bereikt de bal nog maar net als eerste. Floarea geeft een hoge lob. Závodi rent richting de bal. Caldenteny verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 57%, Elite Sport Club 43%.
viitorul 21 - Elite Sport Club 3:4

54e minuut.
Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi geeft de bal voor. Luxemburgo rent richting de bal. Serejo onderschept slim de pass. Serejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Serejo met een sublieme pass. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Vinčić rent richting de bal. Vinčić met een sublieme pass. Klungelig pakt Magdziej de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rokkos is nu in balbezit. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - Elite Sport Club 4:4

87e minuut.
Jałyński geeft een lange en hoge pass. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Madureira geeft de bal voor. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Borrallo rent richting de bal. Borrallo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 53%, Elite Sport Club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viitorul 21 - Elite Sport Club 4:4