Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club viitorul 21
AfterHyb Tactiek tare
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 69.7
adequate Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Rapacz onderschept slim de pass. Rapacz probeert naar een medespeler te passen. Biecke rent richting de bal. Biecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Rapacz speelt de bal door. Tosun is nu in balbezit. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vinčić passt de bal met de wreef. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Speltdoorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speltdoorn krijgt een gele kaart. Serejo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Serejo kan niet meer verder spelen. Drăgoescu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Tosun is nu in balbezit. Tosun passt de bal met de wreef. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... Ciocca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - viitorul 21 0:1

11e minuut.
Verdeţ onderschept slim de pass. Verdeţ passt de bal met de wreef. Drăgoescu is nu in balbezit. Drăgoescu draait met de bal, schiet en ... Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elite Sport Club - viitorul 21 1:1

34e minuut.
Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft de bal voor. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... Ciocca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - viitorul 21 1:2

43e minuut.
Tosun is nu in balbezit. Caldenteny rent richting de bal. Tosun met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Drăgoescu speelt de bal door. Daar is Cemerikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cemerikić speelt de bal door. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel. Domenech bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 45%, viitorul 21 55%.
Elite Sport Club - viitorul 21 1:2

58e minuut.
Závodi rent richting de bal. Závodi geeft een lange en hoge pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Ciocca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - viitorul 21 1:3

68e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea passt de bal zonder na te denken. Caldenteny rent richting de bal. Biecke rent richting de bal. Biecke schiet op doel. Ciocca bokst de bal weg.

73e minuut.
Salomon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Drăgoescu de bal. Salomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăgoescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chiacu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kettu passt de bal zonder na te denken. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert geeft een lange en hoge pass. Biecke is nu in balbezit. Biecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Berntsen onderschept slim de pass. Berntsen geeft de bal voor. Salomon speelt de bal door. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Ciocca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - viitorul 21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 59%, viitorul 21 41%.
Elite Sport Club - viitorul 21 1:4