Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: F.C. Onesti
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48729
F. C. Onesti Royal Phoenix
3 ATT Tactiek 4121d2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
68.5 gemiddelde waardering 63.2
formidable Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk onderschept slim de pass. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Inworp. Jukica met de inworp. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 1:0

16e minuut.
Iovan rent richting de bal. Antoci verovert de bal door een tackle van achteren. Antoci geeft de bal voor. Estéves springt en kopt de bal. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mirović met een harde bal richting middenveld. Bjørk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Enzian de bal onder controle te krijgen. Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko schiet op doel. Ruddock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sysio rent richting de bal. Pakos geeft een hoge lob. Estéves is nu in balbezit. Săndulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndulescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pakos geeft de bal voor. Klungelig pakt Iovan de bal. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves draait met de bal, schiet en ... Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 1:1

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Estéves stond buitenspel. Pleśniak neemt vlug de vrije trap. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 2:1

38e minuut.
Estéves onderschept slim de pass. Pleśniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Estéves is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sysio met een snel genomen vrije trap. Estéves krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Melaschenko rent richting de bal. Melaschenko geeft de bal voor. Bjørk kopt de bal weg. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Yeditepe kopt de bal weg. Klungelig pakt Jukica de bal. Jukica speelt de bal door. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Jendrysiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 53%, Royal Phoenix 47%.
F. C. Onesti - Royal Phoenix 2:1

50e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pleśniak de bal. da Ajuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Ajuda krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec schiet op doel. Ruddock maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Estéves onderschept slim de pass. Pleśniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estéves raakt geblesseerd tijdens het duel. Estéves neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 2:2

56e minuut.
Inworp. Sysio met een snelle inworp. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci geeft de bal voor. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Derungs de bal. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yeditepe rent richting de bal. Estéves verovert de bal door een tackle van achteren. Estéves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 2:3

61e minuut.
Melaschenko is nu in balbezit. Melaschenko passt de bal zonder na te denken. Bjørk rent richting de bal. Bjørk haalt uit met een fantastische trap. Ruddock werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 3:3

64e minuut.
Sysio onderschept slim de pass. Sysio passt de bal zonder na te denken. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Săndulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kvist kan de bal niet met de borst controleren. Melaschenko is nu in balbezit. Kvist schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kvist krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Dahlhoff geeft de bal voor. Sysio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Antoci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoci geeft een lange en hoge pass. Săndulescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Kardasz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cacciavillano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillano passt de bal in één keer door. Bjørk rent richting de bal. Bjørk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 4:3

79e minuut.
Dahlhoff kan de bal niet met de borst controleren. Cacciavillano onderschept slim de pass. Cacciavillano passt de bal in één keer door. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bjørk passt de bal met de wreef. Pakos rent richting de bal. Melaschenko verovert de bal door een tackle van achteren. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Onesti - Royal Phoenix 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Onesti 52%, Royal Phoenix 48%.
F. C. Onesti - Royal Phoenix 5:3