Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 34528
Red Lions FC Recolta T. Vladimirescu
asdfggh Tactiek Creanta
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
70.6 gemiddelde waardering 71.3
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Kovriakovas passt de bal zonder na te denken. Iancu speelt de bal door. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogunia met de inworp. Wnęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęczak geeft een hoge lob. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Marsiglioni probeert naar een medespeler te passen. Tłusty met een sublieme pass. Zaborkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş verovert de bal door een tackle van achteren. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pieczynga verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczynga passt de bal in één keer door. Wultański rent richting de bal. Wultański draait met de bal, schiet en ... Del Prate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 1:1

22e minuut.
Nesheim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kovriakovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radosny geeft een hoge lob. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel bokst de bal weg. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 2:1

25e minuut.
Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesheim passt de bal met de wreef. Kyselica rent richting de bal. Kyselica geeft een hoge lob. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Del Prate bokst de bal weg. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 2:2

27e minuut.
Radosny is nu in balbezit. Mirqasimov begaat een overtreding. Radosny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anteljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Radosny heeft problemen om de bal te vangen. Radosny geeft een hoge lob. Isling springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Marsiglioni onderschept slim de pass. Marsiglioni passt de bal zonder na te denken. Mitkov probeert naar een medespeler te passen. Kyselica rent richting de bal. Kyselica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kyselica geeft een hoge lob. Del Prate bokst de bal weg. Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 47%, Recolta T. Vladimirescu 53%.
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 2:3

46e minuut.
Kibarses komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Radosny geeft de bal voor. Paraschiv heeft problemen om de bal te vangen. Isling is nu in balbezit. Isling draait met de bal, schiet en ... Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 3:3

58e minuut.
Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Isling probeert de bal aan de voet te houden. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 4:3

61e minuut.
Pieczynga onderschept slim de pass. Chyliński onderschept slim de pass. Chyliński probeert naar een medespeler te passen. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mirqasimov geeft een lange en hoge pass. Wultański rent richting de bal. Iancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iancu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mitkov geeft een lange en hoge pass. Năstaş probeert de bal met de borst te controleren. Tłusty is nu in balbezit. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 4:4

72e minuut.
Kyselica verovert de bal door een tackle van achteren. Isling is nu in balbezit. Kyselica is nu in balbezit. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling schiet op doel. Blondel bokst de bal weg.

76e minuut.
Kyselica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica probeert naar een medespeler te passen. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 4:5

80e minuut.
Wultański rent richting de bal. Zaborkin is nu in balbezit. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Wultański draait met de bal, schiet en ... Del Prate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 4:6

83e minuut.
Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyselica is nu in balbezit. Kyselica geeft de bal voor. Wultański geeft de bal voor. Năstaş springt en kopt de bal. Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 44%, Recolta T. Vladimirescu 56%.
Red Lions FC - Recolta T. Vladimirescu 4:6