Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 30063
Recolta T. Vladimirescu Red Lions FC
Creanta Tactiek asdfggh
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 64.7
zwak Schieten briljant
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kámen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świstak met de inworp. Daar is Anteljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anteljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Yedi is nu in balbezit. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Iancu passt de bal in één keer door. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een hoge lob. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Milin bokst de bal weg. Isar heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:1

8e minuut.
Anteljević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kámen. Anteljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anteljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Świstak de bal. Świstak geeft een hoge lob. Olivato springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Milin trapt de bal weg. Radosny heeft problemen om de bal te vangen. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Zaborkin met een sublieme pass. Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal met de wreef. Isling rent richting de bal. Isling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Radosny speelt de bal door. Isar bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling verovert de bal door een tackle van achteren. Isling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:2

17e minuut.
Daar is Ilică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilică passt de bal zonder na te denken. Isling rent richting de bal. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:3

20e minuut.
Świstak speelt de bal door. Klungelig pakt Isling de bal. Andries rent richting de bal. Anteljević onderschept slim de pass. Anteljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Anteljević speelt de bal door. Świstak rent richting de bal. Świstak speelt de bal door. Olivato heeft problemen om de bal te vangen. Olivato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:4

24e minuut.
Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny passt de bal in één keer door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isling rent richting de bal. Kámen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isling is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isling legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Milin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:5

29e minuut.
Świstak geeft een hoge lob. Isling is nu in balbezit. Isling passt de bal zonder na te denken. Anteljević rent richting de bal. Anteljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Anteljević speelt de bal door. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Anteljević is nu in balbezit. Anteljević schiet op doel. Milin bokst de bal weg. Isling is nu in balbezit. Isling haalt uit met een fantastische trap. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Świstak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olivato de bal. Olivato passt de bal in één keer door. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling bereikt de bal nog maar net als eerste. Isling draait met de bal, schiet en ... Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:6

44e minuut.
Radosny rent richting de bal. Radosny passt de bal in één keer door. Olivato is nu in balbezit. Daar is Olivato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 90%, Red Lions FC 10%.
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:6

46e minuut.
Wnęczak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Isling geeft de bal voor. Daar is Muşlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung rent richting de bal. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Milin bokst de bal weg. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:7

51e minuut.
Olivato probeert naar een medespeler te passen. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny passt de bal in één keer door. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Nesheim rent richting de bal. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Radosny speelt de bal door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Isling is nu in balbezit. Isling passt de bal met de wreef. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:8

56e minuut.
Milin met een sublieme pass. Radosny kopt de bal weg. Olivato is nu in balbezit. Olivato haalt uit met een fantastische trap. Milin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:9

58e minuut.
Radosny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nesheim is nu in balbezit. Zaborkin verovert de bal door een tackle van achteren. Zaborkin geeft de bal voor. Isling maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bogunia kan de bal niet met de borst controleren. Bogunia probeert naar een medespeler te passen. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato draait met de bal, schiet en ... Milin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:10

62e minuut.
Klungelig pakt Radosny de bal. Radosny speelt de bal door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato schiet op doel. Milin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Radosny passt de bal zonder na te denken. Anteljević rent richting de bal. Anteljević passt de bal zonder na te denken. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bogunia kopt de bal weg. Isar heeft problemen om de bal te vangen. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:11

71e minuut.
Radosny onderschept slim de pass. Radosny speelt de bal door. Olivato bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:12

72e minuut.
Kibarses komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kámen kopt de bal weg. Nesheim probeert de bal aan de voet te houden. Radosny speelt de bal door. Kibarses is nu in balbezit. Kibarses schiet op doel. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kovriakovas is nu in balbezit. Kovriakovas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kámen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. Milin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Radosny kopt de bal weg. Anteljević rent richting de bal. Nesheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesheim krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zaborkin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ezcurra de bal onder controle te krijgen. Kibarses kopt de bal weg. Isling rent richting de bal. Isling draait met de bal, schiet en ... Milin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kibarses rent richting de bal. Kibarses schiet op doel. Milin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Bogunia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kámen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isling rent richting de bal. Isling haalt uit met een fantastische trap. Milin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:13

89e minuut.
Wnęczak rent richting de bal. Wnęczak speelt de bal door. Isling rent richting de bal. Isling geeft een lange en hoge pass. Kibarses springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 89%, Red Lions FC 11%.
Recolta T. Vladimirescu - Red Lions FC 0:13