Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua lu Manole A.C.Oltenia
ctd_e_e_sus Tactiek 5D.3.6
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
22.3 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc onderschept slim de pass. Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pătru met een snelle inworp. Koryzna geeft een hoge lob. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:1

7e minuut.
Kürner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vavilov de bal. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna passt de bal met de wreef. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:2

10e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş geeft een lange en hoge pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bieczyński geeft de bal voor. Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:3

19e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan met een sublieme pass. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg.

24e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal in één keer door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:4

26e minuut.
Janák is nu in balbezit. Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cervatiuc geeft een hoge lob. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:5

28e minuut.
Cervatiuc geeft een lange en hoge pass. Pătru controleert de bal met de borst. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:6

31e minuut.
Janák met een snelle inworp. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kürner krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pătru is nu in balbezit. Pătru met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:7

40e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Lhermine is nu in balbezit. Dorobanţ onderschept slim de pass. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:8

43e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Hâldan rent richting de bal. Hâldan passt de bal in één keer door. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:9

45e minuut.
Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 69%, A.C.Oltenia 31%.
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:9

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal in één keer door. Hariton is nu in balbezit. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:10

48e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna passt de bal in één keer door. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:11

49e minuut.
Buscaglia speelt de bal door. Petriş heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rosiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:12

52e minuut.
Angioli geeft de bal voor. Koryzna rent richting de bal. Koryzna speelt de bal door. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Nadaský kopt de bal weg. Koryzna rent richting de bal. Koryzna schiet op doel. Muntenuş bokst de bal weg.

54e minuut.
Klungelig pakt Iorga de bal. Rosiewicz rent richting de bal. Koryzna speelt de bal door. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:13

55e minuut.
Spânu rent richting de bal. Kürner onderschept slim de pass. Kürner passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli geeft een hoge lob. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:14

59e minuut.
Janák probeert naar een medespeler te passen. Lhermine met een sublieme pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:15

69e minuut.
Koryzna geeft een hoge lob. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nadaský geeft de bal voor. Chiacu kopt de bal weg. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:16

73e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. Rosiewicz kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Villegas schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:17

75e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een hoge lob. Chiacu controleert de bal met de borst. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Spânu rent richting de bal. Spânu passt de bal met de wreef. Chiacu is nu in balbezit. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Muntenuş bokst de bal weg. Rosiewicz geeft een lange en hoge pass. Chiacu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:18

79e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Vavilov kopt de bal weg. Villegas is nu in balbezit. Villegas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:19

82e minuut.
Nadaský geeft een hoge lob. Villegas kopt de bal weg. Rosiewicz rent richting de bal. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiacu rent richting de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:20

86e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:21

90e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Hariton heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua lu Manole 85%, A.C.Oltenia 15%.
Steaua lu Manole - A.C.Oltenia 0:21