Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3038
A.C.Oltenia Steaua lu Manole
5D.3.6 Tactiek ctd_e_e_sus
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
33 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 36.4
uitmuntend Schieten zwak
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Poštić bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 1:0

11e minuut.
Vavilov probeert de bal met de borst te controleren. Radmüller is nu in balbezit. Vavilov begaat een overtreding. Vavilov krijgt een gele kaart. Radmüller wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Dalyan passt de bal in één keer door. Janák is nu in balbezit. Janák passt de bal in één keer door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pătru is nu in balbezit. Pătru passt de bal in één keer door. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hải Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 2:0

15e minuut.
Kürner geeft de bal voor. Koryzna rent richting de bal. Koryzna met een sublieme pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 3:0

29e minuut.
Cervatiuc probeert naar een medespeler te passen. Janák is nu in balbezit. Cervatiuc verovert de bal door een tackle van achteren. Cervatiuc geeft een hoge lob. Chiacu springt en kopt de bal. Muntenuş bokst de bal weg.

34e minuut.
Pătru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătru passt de bal met de wreef. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić geeft de bal voor. Chiacu springt en kopt de bal. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Pătru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pătru geeft de bal voor. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Radmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmüller geeft een hoge lob. Hải Khôi geeft een hoge lob. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Chiacu passt de bal met de wreef. Janák rent richting de bal. Dorobanţ onderschept slim de pass. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 4:0

45e minuut.
Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 32%, Steaua lu Manole 68%.
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 4:0

47e minuut.
Inworp. Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Janák passt de bal met de wreef. Neculñir geeft de bal voor. Kürner geeft een hoge lob. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radmüller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 5:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rosiewicz stond buitenspel. Janák neemt vlug de vrije trap. Kürner kopt de bal weg. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rosiewicz speelt de bal door. Hải Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 6:0

52e minuut.
Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Radmüller passt de bal in één keer door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Janák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz onderschept slim de pass. Rosiewicz schiet op doel. Muntenuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Angioli onderschept slim de pass. Angioli geeft de bal voor. Radmüller rent richting de bal. Radmüller haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 7:0

66e minuut.
Dalyan is nu in balbezit. Kürner verovert de bal door een tackle van achteren. Kürner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Angioli is nu in balbezit. Angioli geeft een hoge lob. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 8:0

77e minuut.
Radmüller passt de bal met de wreef. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 9:0

82e minuut.
Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna speelt de bal door. Neculñir bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller onderschept slim de pass. Radmüller haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 10:0

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Janák de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Villegas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiacu springt en kopt de bal. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 11:0

85e minuut.
Tütüncü probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poštić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 12:0

88e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. Tütüncü probeert de bal aan de voet te houden. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 13:0

90e minuut.
Bohács heeft problemen om de bal te vangen. Neculñir rent richting de bal. Met opzet legt Rosiewicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Rosiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rosiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Neculñir raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller passt de bal met de wreef. Koryzna speelt de bal door. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 25%, Steaua lu Manole 75%.
A.C.Oltenia - Steaua lu Manole 13:0