Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 51936
DANFC Avantul Suseni
cfa mirror Tactiek sezon nou pres
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
70.6 gemiddelde waardering 69.5
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia geeft de bal voor. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger schiet op doel. Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Avantul Suseni 1:0

17e minuut.
Pitel kopt de bal weg. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Dośpiał schiet op doel. Zdun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Avantul Suseni 1:1

27e minuut.
Pomper met een sublieme pass. Pintilei speelt de bal door. Toro heeft problemen om de bal te vangen. Toro geeft een lange en hoge pass. Dośpiał springt en kopt de bal. Zdun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lebedev bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osoro kopt de bal weg. Nitti speelt de bal door. Buia heeft problemen om de bal te vangen. Buia passt de bal met de wreef. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buia zal de hoekschop nemen. Cavagnari krijgt zijn hoofd ertegen. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Avantul Suseni 2:1

41e minuut.
Pintilei heeft problemen om de bal te vangen. Lebedev onderschept slim de pass. Dośpiał verovert de bal door een tackle van achteren. Dośpiał haalt uit met een fantastische trap. Zdun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DANFC - Avantul Suseni 2:2

44e minuut.
Pałkus met een sublieme pass. Klungelig pakt Buia de bal. Buia met een sublieme pass. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 40%, Avantul Suseni 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DANFC - Avantul Suseni 2:2

49e minuut.
Buia passt de bal in één keer door. Reiziger is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nitti neemt de hoekschop. Reiziger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Toro geeft een hoge lob. Zdun met een sublieme pass. Cabrito kopt de bal weg. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Buia passt de bal zonder na te denken. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus passt de bal in één keer door. Gjokutaj geeft een lange en hoge pass. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuża komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrito rent richting de bal. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei geeft een lange en hoge pass. Dośpiał maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Čabrilo komt het veld opgelopen. De Graef komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Toro heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toro met de inworp. Pintilei geeft een hoge lob. Dośpiał springt en kopt de bal. Zdun bokst de bal weg.

82e minuut.
Gjokutaj rent richting de bal. Gjokutaj passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia geeft een lange en hoge pass. Kałuża maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Osoro probeert de bal met de borst te controleren. Osoro geeft de bal voor. Cavagnari is nu in balbezit. Cavagnari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Avantul Suseni 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 39%, Avantul Suseni 61%.
DANFC - Avantul Suseni 3:2