Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elite Sport Club UniversitateaCraiova
AfterHyb Tactiek Univ.1
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.2 gemiddelde waardering 65
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Cemerikić passt de bal in één keer door. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić passt de bal zonder na te denken. Serejo is nu in balbezit. Serejo haalt uit met een fantastische trap. Fudayl bokst de bal weg. Bălţeanu onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borrallo neemt de hoekschop. Serejo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. Fudayl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 1:0

16e minuut.
Borrallo geeft een lange en hoge pass. Magdziej is nu in balbezit. Serejo rent richting de bal. Serejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 2:0

21e minuut.
Závodi verovert de bal door een tackle van achteren. Závodi geeft een lange en hoge pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 3:0

25e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door. Mândruleanu rent richting de bal. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rokkos onderschept slim de pass. Rokkos probeert naar een medespeler te passen. Cemerikić is nu in balbezit. Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vinčić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magdziej springt en kopt de bal. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 4:0

33e minuut.
Vinčić geeft een hoge lob. Magdziej heeft problemen om de bal te vangen. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej schiet op doel. Fudayl bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Özenir onderschept slim de pass. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Fudayl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 35%, UniversitateaCraiova 65%.
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 4:0

49e minuut.
Skořepa is nu in balbezit. Berntsen begaat een overtreding. Skořepa raakt geblesseerd tijdens het duel. Crişan met een snel genomen vrije trap. Piwownik kopt de bal weg. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 4:1

61e minuut.
Závodi neemt vlug de vrije trap. Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 5:1

76e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 5:2

81e minuut.
Cemerikić probeert naar een medespeler te passen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Krölin begaat een overtreding. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magdziej komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rokkos is nu in balbezit. Rokkos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piwownik de bal. Piwownik schiet op doel. Galleguillos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 43%, UniversitateaCraiova 57%.
Elite Sport Club - UniversitateaCraiova 5:3