Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova Elite Sport Club
Univ.1 Tactiek AfterHyb
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen incredible


11e minuut.
Chiacu geeft de bal voor. Vinčić kopt de bal weg. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inhauser rent richting de bal. Rokkos onderschept slim de pass. Rokkos passt de bal met de wreef. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Inhauser rent richting de bal. Inhauser speelt de bal door. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rokkos probeert naar een medespeler te passen. Cemerikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemerikić geeft een lange en hoge pass. Serejo kan de bal niet met de borst controleren. Serejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Eidery is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziej. Magdziej krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Chiacu geeft een hoge lob. Krölin probeert de bal met de borst te controleren. Serejo rent richting de bal. Serejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 56%, Elite Sport Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Elite Sport Club 0:0

59e minuut.
Eidery geeft een hoge lob. Inworp. Cemerikić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Fudayl bokst de bal weg.

61e minuut.
Gonda passt de bal met de wreef. Vinčić is nu in balbezit. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Vinčić kopt de bal weg. Fudayl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serejo is nu in balbezit. Serejo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magdziej rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Elite Sport Club 0:1

73e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa schiet op doel. Galleguillos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - Elite Sport Club 1:1

86e minuut.
Gonda verovert de bal door een tackle van achteren. Gonda passt de bal zonder na te denken. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Skořepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skořepa haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 61%, Elite Sport Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Elite Sport Club 1:1