Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Full Speed viitorul 21
full speed dr Tactiek tare
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
67.2 gemiddelde waardering 68
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
incredible Verdedigen incredible


11e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Negrão rent richting de bal. Negrão haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 1:0

25e minuut.
Buquerin onderschept slim de pass. Jałyński rent richting de bal. Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin geeft een hoge lob. Negrão maakt een snoekduik en kopt de bal. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 2:0

28e minuut.
Shehatah Abu Kaif kopt de bal weg. Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal met de wreef. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Biecke onderschept slim de pass. Shehatah Abu Kaif geeft een lange en hoge pass. Biecke controleert de bal met de borst. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 2:1

31e minuut.
Cook geeft de bal voor. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jałyński krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Salbert is nu in balbezit. Salbert geeft een hoge lob. Inworp. Silion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cook geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Gawdat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiricheş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 36%, viitorul 21 64%.
FC Full Speed - viitorul 21 2:1

49e minuut.
Moya Martín kopt de bal weg. Cook rent richting de bal. Cook geeft de bal voor. Negrão is nu in balbezit. Negrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 3:1

52e minuut.
Luxemburgo onderschept slim de pass. Cook rent richting de bal. Cook schiet op doel. Jałyński probeert de bal aan de voet te houden. De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 4:1

54e minuut.
Salbert kopt de bal weg. Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Silion probeert naar een medespeler te passen. Salomon verovert de bal door een tackle van achteren. Negrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão schiet op doel. De los Ríos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 5:1

57e minuut.
Buquerin met een sublieme pass. Negrão speelt de bal door. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft een hoge lob. Buquerin springt en kopt de bal. De los Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Luxemburgo speelt de bal door. Madureira geeft de bal voor. Caldenteny kopt de bal weg. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Kamel rent richting de bal. Kamel geeft de bal voor. Victoor rent richting de bal. Victoor geeft een hoge lob. Caldenteny krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosada. Biecke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biecke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caldenteny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 5:2

73e minuut.
Moya Martín passt de bal in één keer door. Negrão rent richting de bal. Buquerin is nu in balbezit. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Full Speed - viitorul 21 6:2

75e minuut.
Silion is nu in balbezit. Silion passt de bal in één keer door. Salomon is nu in balbezit. Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin haalt uit met een fantastische trap. De los Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Tosun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada passt de bal in één keer door. Buquerin rent richting de bal. Buquerin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Full Speed 43%, viitorul 21 57%.
FC Full Speed - viitorul 21 6:2