Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: viitorul
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 58028
viitorul 21 FC Full Speed
tare Tactiek full speed dr
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
69 gemiddelde waardering 69.5
formidable Schieten formidable
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Tokdemir controleert de bal met de borst. Nhật Bảo Long geeft de bal voor. Inworp. Tosun met de inworp. Floarea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kettu probeert de bal met de borst te controleren. Kettu geeft een hoge lob. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - FC Full Speed 1:0

20e minuut.
Tosun bereikt de bal nog maar net als eerste. Linimaier verovert de bal door een tackle van achteren. Linimaier probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft de bal voor. Domenech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jałyński kopt de bal weg. Kettu heeft problemen om de bal te vangen. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş geeft de bal voor. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rapacz geeft de bal voor. Daar is Cracoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cracoş met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Linimaier rent richting de bal. Linimaier probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín geeft de bal voor. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - FC Full Speed 1:1

38e minuut.
Birkedal kopt de bal weg. Rapacz is nu in balbezit. Rapacz passt de bal met de wreef. Biecke is nu in balbezit. Biecke schiet op doel. Turabov bokst de bal weg. Rosada rent richting de bal. Biecke onderschept slim de pass. Biecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - FC Full Speed 2:1

44e minuut.
Linimaier speelt de bal door. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín geeft een hoge lob. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
viitorul 21 - FC Full Speed 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 64%, FC Full Speed 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
viitorul 21 - FC Full Speed 2:2

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linimaier met een snelle inworp. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Obeadă krijgt zijn hoofd ertegen. Domenech probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Buquerin kopt de bal weg. Salomon probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - FC Full Speed 2:3

62e minuut.
Tokdemir geeft een lange en hoge pass. Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Obeadă springt en kopt de bal. Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buquerin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jałyński rent richting de bal. Jałyński geeft de bal voor. Inworp. Moya Martín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buquerin geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Cook geeft de bal voor. Buquerin kopt de bal weg. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. Domenech bokst de bal weg.

71e minuut.
Cracoş passt de bal in één keer door. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft de bal voor. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - FC Full Speed 2:4

74e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. Obeadă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speltdoorn. Obeadă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cracoş wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salbert met een sublieme pass. Floarea is nu in balbezit. Floarea geeft een hoge lob. Biecke maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jałyński geeft de bal voor. Petrea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rosada neemt vlug de vrije trap. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Moya Martín rent richting de bal. Salbert verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin verovert de bal door een tackle van achteren. Buquerin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Moya Martín geeft de bal voor. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buquerin rent richting de bal. Buquerin draait met de bal, schiet en ... Domenech werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cracoş rent richting de bal. Cracoş geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
viitorul 21 - FC Full Speed 2:5

88e minuut.
Tokdemir kopt de bal weg. Cracoş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Linimaier de bal. Cook geeft een hoge lob. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: viitorul 21 65%, FC Full Speed 35%.
viitorul 21 - FC Full Speed 2:5