Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Purple Hills
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 45001
Recolta T. Vladimirescu F. C. Onesti
Creanta Tactiek 1xextrema_s
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.3 gemiddelde waardering 69.1
uitmuntend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Kyselica passt de bal zonder na te denken. Năstaş heeft problemen om de bal te vangen. Yeditepe is nu in balbezit. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty passt de bal met de wreef. Derungs bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş onderschept slim de pass. Năstaş schiet op doel. Mirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Črlenec kopt de bal weg. Melaschenko is nu in balbezit. Marsiglioni maakt een afschuwelijke overtreding. Marsiglioni krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Wultański rent richting de bal. Pytlasiński begaat een overtreding. Wultański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tłusty zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Năstaş krijgt zijn hoofd ertegen. Mirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nesheim passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft de bal voor. Năstaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Yeditepe de bal. Mirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Mirqasimov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jukica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjørk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wultański speelt de bal door. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş draait met de bal, schiet en ... Kopaniecki probeert de bal aan de voet te houden. Mirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - F. C. Onesti 1:0

34e minuut.
Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacciavillano rent richting de bal. Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty geeft de bal voor. Năstaş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jukica met een sublieme pass. Bjørk heeft problemen om de bal te vangen. Mitkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bjørk raakt geblesseerd tijdens het duel. Cacciavillano komt bij de bal en schiet. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Črlenec is nu in balbezit. Črlenec draait met de bal, schiet en ... Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleśniak komt het veld opgelopen. Jendrysiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 51%, F. C. Onesti 49%.
Recolta T. Vladimirescu - F. C. Onesti 1:0

49e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Kyselica is nu in balbezit. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Recolta T. Vladimirescu - F. C. Onesti 2:0

60e minuut.
Tłusty probeert naar een medespeler te passen. Wultański rent richting de bal. Wultański passt de bal met de wreef. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Grămadă speelt de bal door. Cacciavillano is nu in balbezit. Cacciavillano geeft de bal voor. Melaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Melaschenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Milin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pytlasiński onderschept slim de pass. Pytlasiński geeft de bal voor. Mitkov kopt de bal weg. Daar is Năstaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jendrysiak met een harde bal richting middenveld. Cacciavillano kan de bal niet met de borst controleren. Cacciavillano geeft een hoge lob. Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Črlenec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Črlenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczynga onderschept slim de pass. Pieczynga geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Recolta T. Vladimirescu 50%, F. C. Onesti 50%.
Recolta T. Vladimirescu - F. C. Onesti 2:0