Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:03
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Red Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42060
Red Lions FC Royal Phoenix
asdfggh Tactiek baraj
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
67.6 gemiddelde waardering 68.2
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Chyliński passt de bal in één keer door. Świstak is nu in balbezit. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak onderschept slim de pass. Świstak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Enzian verovert de bal door een tackle van achteren. Enzian speelt de bal door. Kvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kardasz onderschept slim de pass. Kardasz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dahlhoff de bal. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Radosny de bal. Kibarses rent richting de bal. Kibarses passt de bal zonder na te denken. Olivato rent richting de bal. Olivato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Royal Phoenix 1:0

21e minuut.
Bogunia met een sublieme pass. Radosny is nu in balbezit. Radosny geeft de bal voor. Świstak probeert de bal met de borst te controleren. Świstak haalt uit met een fantastische trap. Risdal bokst de bal weg.

26e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică onderschept slim de pass. Urzică geeft een hoge lob. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu schiet op doel. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Świstak geeft een hoge lob. Pakos geeft een lange en hoge pass. Antoci kopt de bal weg. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Estéves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Kardasz passt de bal zonder na te denken. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek passt de bal zonder na te denken. Kardasz is nu in balbezit. Kardasz geeft de bal voor. Del Prate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estéves is nu in balbezit. Estéves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Lions FC - Royal Phoenix 1:1

43e minuut.
Enzian probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Świstak met een snelle inworp. Anteljević rent richting de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. Risdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 42%, Royal Phoenix 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Lions FC - Royal Phoenix 1:1

60e minuut.
Antoci is nu in balbezit. Antoci met een sublieme pass. Săndulescu rent richting de bal. Săndulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Lions FC - Royal Phoenix 1:2

64e minuut.
Pakos kopt de bal weg. Olivato rent richting de bal. Małyszek begaat een overtreding. Małyszek krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pakos neemt vlug de vrije trap. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci met een sublieme pass. Estéves rent richting de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap. Del Prate bokst de bal weg. Săndulescu probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iancu probeert naar een medespeler te passen. Kibarses rent richting de bal. Kardasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kardasz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kardasz rent richting de bal. Anteljević verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlhoff rent richting de bal. Anteljević onderschept slim de pass. Anteljević draait met de bal, schiet en ... Risdal bokst de bal weg.

83e minuut.
Radosny met een snelle inworp. Iancu heeft problemen om de bal te vangen. Iancu speelt de bal door. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Lions FC 46%, Royal Phoenix 54%.
Red Lions FC - Royal Phoenix 1:2